Carl Berner Legene Al-Toma

Trondheimsveien 99 0565 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Carl Berner Legene Al-Toma

Virker ikke emosjonell tilgjengelig

Lege: Sawsan Kadhim Abdulwahhab Al-Toma Skrevet

Hadde sawsan som lege i tre år, heldigvis var jeg ikke innom ofte. De få gangene ville hun være rask og det er ikke så fint når jeg var ganske ung (18-21 år). Det at hun var utolmodig og rask gjorde at jeg ikke var komfortabel nok til å ta opp alt.

misfornøyd

Lege: Sawsan Kadhim Abdulwahhab Al-Toma Skrevet

Jeg hadde dårlig opplevelse av denne legen, prøvde få hjelp angående PCOS vekt oppgang, men fikk bare beskjed om å spise sunnere, går nå på medisiner som har hjulpet mye i fra en annen lege. Fikk heller ikke utskrivet mer enn 1 gangs resept på prevensjons midler, noe som gjorde meg måtte ta mye kontakt.

Tar deg på alvor

Lege: Sawsan Kadhim Abdulwahhab Al-Toma Skrevet

Jeg opplever Al-Toma som dyktig og klok. Hun tar seg tid til å lytte og stille spørsmål, og er kjapp når det er tydelig hva som trengs.

Usedvanlig dyktig lege

Lege: Sawsan Kadhim Abdulwahhab Al-Toma Skrevet

Hun er en usedvanlig dyktig lege, gode kommunikasjonsevner, følger godt opp, alltid «på». Er alltid så godt forberedt at jeg tror hun faltisk kjenner meg.

Trygghet

Lege: Sawsan Kadhim Abdulwahhab Al-Toma Skrevet

Hun viser alltid empati, respekt og forståelse for min situasjon, noe som skaper en trygg atmosfære der jeg kan være åpen om mine helseproblemer. Dette bidrar til bedre diagnose og beh