Om vurderingeneSiste vurderinger av Drammen tannklinikk
God service!
Tannlege: Margareta Jorkstam SkrevetHei! Jeg hadde time hos Drammen tannklinikk idag, og jeg må bare si at jeg fikk den beste servicen av Margareta Jorkstam. Veldig imøtekommende og kan jobben sin! Hun gjorde alt profesjonelt og passet på at jeg hadde det bra under behandlingen!
Håper virkelig hun får denne tilbakemeldingen og en klapp på skulderen!
Den beste med barna
Tannlege: Leni Moen Løvaas SkrevetFlink, hyggelig, tålmodig, rolig, forklarende, effektivt og positiv tannlege! Kjempeflink med barna!
Utrolig hvordan hun får skreket barn til å tro på henne 🙃
Imponert mor!
Veldig flink og hyggelig tannlege!
Tannlege: Leni Moen Løvaas SkrevetMeget hyggelig og flink. Tok meg imot med et stort smil og introduserte seg. Spurte alltid om det gikk bra med meg før hun fortsatte videre. Skikkelig flink assistent hadde hun å. Kjempe flink!
Ikke flink lege
Tannlege: Thomas Norum SkrevetJeg følte meg kjempe ukomfortabel under tannlegebesøket. Legen ignorerte kommentarene mine og jeg ikke anbefaler ....
Uenig med tidligere vurderinger
Tannlege: Kywe Kywe Thein SkrevetBesøkte denne tannlegen med et barn og jeg må si jeg var skeptisk etter å ha lest vurderinger her inne, men inntrykket jeg fikk var helt motsatt, altså veldig positivt. Litt språkproblemer var det men hun var flink til å forklare hva hun gjorde, og snakket fint til barnet.