Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sjøgata Legesenter AS
Ikke til å anbefale !!!!
Lege: Johanne Vold SkrevetHun er sjølgod og har ingen evne til og lytte. Jeg kan ikke si hvor jeg har vondt, for det vet hun best! Arogant og frekk!
Stressa og bakpå
Lege: Jorid Degerstrøm SkrevetDegerstrøm er en hyggelig, nyutdanna lege, men hun virker noe stressa og bakpå. Jeg er avhengig av jevnlige legebesøk, og har hatt henne som fastlege siden hun overtok min tidligere leges kontor i våres (2013). Jeg har opplevd henne som uforberedt, utålmodig (type stressa) og glemsom. Dessuten må jeg alltid vente over avtalt tid. Alt dette er sikkert bare nybegynnerproblemer, så jeg vet ikke helt om det er noe poeng å skifte lege. Antagelig ikke. Jeg er ellers veldig fornøyd med Langnes legesenter. Folkene i resepsjonen/laboratoriet er veldig profesjonelle, flinke sprøytestikkere og hjelpsomme.
Dyktig lege
Lege: Johanne Vold SkrevetJohanne Vold er utvilsomt den beste legen jeg har hatt. Hun er både flink til å lytte og hun sier ting som de er. Imøtekommende, høflig, lyttende, dyktig og effektiv. Hun ser meg i øynene når jeg snakker, og ikke bare inn i dataskjermen slik som mange andre leger.
Anbefaler henne på det sterkeste.
En virkelig flink lege.
Lege: Jorid Degerstrøm SkrevetDr. Jorid Hegerstrøm er meget dyktig og meget samvittighetsfull. Det er mitt
inntrykk.
Forståelsesfull og dyktig lege
Lege: Johanne Vold SkrevetHar som pasient utelukkende hatt positive erfaringer med henne. Lydhør, forståelsesfull, empatisk og faglig dyktig.