Majorstuen Legesenter

Kirkeveien 61 0364 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Majorstuen Legesenter

Veldig fornøyd

Lege: Henrik Bjørdal Evjen Skrevet

En flink og hyggelig lege som tar pasientene sine på alvor - både jeg og barnet mitt føler seg godt ivaretatt.
Han er rask på å både svare på Helsenorge, følge opp prøvene og henvise til spesialistene - noe som man setter stor pris på som pasient.

Gjør ikke jobben sin!

Lege: Bengt Anders Wedén Skrevet

Min samboer var hos Bengt og hun fortalte hvor hun ønsket å føde. Legen (Bengt) bekreftet og skulle fikse dette! Han gjorde ikke det han skulle og min samboer fikk feil føderplass.

I kontakt med sekretær får min samboer beskjed om at de ikke har kapasitet til å rette opp feilen de har gjort og at hun får prøve å fikse det selv.

Dårlig behandling og oppfølging av egen pasient knyttet til egen feil.

kansellerte timen min uten å informere meg

Lege: Henrik Bjørdal Evjen Skrevet

Jeg byttet fastlege midt i et løp hvor jeg skulle undersøke en håndskade som det tok alt for lang tid før jeg fikk sjekket opp. Uheldig timing fordi jeg også hadde bodd et annet sted i en periode, og byttet skjedde automatisk siden jeg hadde stått på venteliste for å bytte til en annen lege.

Jeg hadde bestilt en time hos Henrik før fastlegebyttet skjedde, men siden jeg i mellomtiden hadde byttet fastlege, hadde Henrik da bestemt seg for å avlyse timen min uten å melde ifra til meg. Jeg møtte opp på legekontoret som avtalt, og også slik det stod oppført på Helsenorge. jeg satt lenge og ventet, og Henrik ropte inn flere pasienter. Etter å ha sisttet der en halvtime spør jeg henrik når det er min tur. Og først DA informerer han meg om at timen min er avlyst, til tross for at han har sett meg sitte der i en halvtime og han har kalt in 3 pasienter.

Jeg ble mildt sagt sjokkert over dette, og det medførte også at oppfølging av håndskaden da ble utsatt ytterligere. Jeg trodde at når man har en time oppført i Helsenorge, så skal legen gi deg behandling.

Jeg ble i etterkant informert om at det var skjedd en glipp, men jeg synes fortsatt ikke dette var en holdbar praksis/behandling av pasient.

Uproff

Lege: Henrik Bjørdal Evjen Skrevet

Jeg hadde han som lege da jeg var i tidlig 20 årene. Hadde gått gjennom en tung periode i livet og trengte en sykemelding grunnet en forkjølelse m.m.

Fikk da beskjed om at jeg var overvektig, måtte slanke meg og at grunnen til at jeg var syk var fordi jeg var tjukk.
Han veide meg, dro opp BMI kalkulator på pcen. Den sa jeg var veldig overvektig. Jeg veide da 75kg.

Utrolig uprofesjonelt. Byttet fastlege på flekken.

Anbefaler på det sterkeste

Lege: Henrik Bjørdal Evjen Skrevet

Henrik Evjen tar meg alltid seriøst, har en enormt rask respons tid. Han svarer i alle døgnets tider, helger etc. Han stoler på og lytter til deg som pasient, og har alltid tatt meg og mine symptomer/problemer høyst seriøst. Følger opp og tydelig interessert i å finne en løsning på helseproblemene.

Har fått flere til å bytte til han, og anbefaler alle til å gjøre det samme!