Bengt Anders Wedén
Han har en vikarlege som heter Lily Pham. Hun har ingen forståelse av noe som helst. Jeg ble diagnostisert med flere diagnoser, og hun sier fortsatt til meg at jeg er bra! Ingen behandling, ingen henvisning. Hun forstår ingenting visst ikke er hun lege, eller er hun i hvert fall ikke noe annet.
Jeg opplever han som en som bryr seg. En som tar tak i ting og er veldig «på». Sender jeg en melding så er han rask til å svare. Han er nå i permisjon og jeg savner en god lege. Han er heller aldri vært forsinket. Anbefales på det sterkeste!
Jeg gruer meg til å gå hit. Jeg får beskjed om at jeg ikke burde kommet og kjeft om jeg har vært hos noen andre helsetilbud siden sist. Jeg har ikke fått noen hjelp her og nå bytter jeg fastlege.
Uempatisk og vanskelig å kommunisere med, lytter ikke og gjør forhastede vurderinger av pasientens tilstand. Så lenge han får pasientene raskt ut av rommet er han fornøyd.
Du kan ikke få svar på dine forespørsler. Han fortsetter å si de samme tingene. Jeg tror ikke han hører så mye på deg. Etter 5 minutter sier han at han ikke har mye tid!!!