Helse Pluss Legesenter AS

Nattlandsveien 8 5093 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Helse Pluss Legesenter AS

Trygg og dyktig fastlege

Lege: Anne-Ma Fjell Naterstad Skrevet

Meget dyktig og årvåken fastlege. Følger opp symptomer, henviser videre ved behov. Effektiv og kunnskapsrik. Lyttende og dyktig kommunikator. Anbefales.

En solid fastlege

Lege: Anne-Ma Fjell Naterstad Skrevet

Jeg har hatt kroniske plager av forskjellige slag hele livet og har hatt en del med leger å gjøre. Jeg føler endelig at jeg har fått en fastlege som faktisk bryr seg, som ikke virker stresset og forhastet. Jeg er genuint glad for å ha vært så heldig å få Anne-Ma som fastlege og har bare varme ord å si om hun som lege. Fastlegerollen synes fra utsiden å være en svært krevende rolle men Anne-Ma lar det ikke synes, omtenksom, kunnskapsrik og profesjonell.

Mangler seriøsitet

Lege: Anne-Ma Fjell Naterstad Skrevet

Hovedinntrykket er en lege som ønsker å fremstå veldig hyggelig og bruke god tid med alle pasienter. Dette fører også til at det er mye ventetid.

Når det går på behandling og detaljer fremkommer det veldig tydelig at hun ikke har kontroll på pasientens historikk, men hun liker å få det til å virke som hun har kontroll.

Gjennom mye dialoger frem og tilbake over lengre tid fremstår hun mer interessert i å forsvare seg selv enn å hjelpe pasienten.

Første inntrykk var bra, fordi hun fremstår hyggelig, men for pasienter som trenger oppfølging anbefaler jeg sterkt en annen lege.

Totalinntrykket er en lege som blir lei av pasientene og ikke ønsker å ta dem på alvor.

Meget bra

Lege: Gunhild Felde Skrevet

Veldig fornøyd med servicen.
Dyktige folk i alle ledd.
Alltid mottatt med smil og
godt humør.
Alt i alt veldig dyktige folk.

Blir ikke tatt på alvor

Lege: Marianne Warloe Skrevet

Lite empatisk og forståelsesfull ..man føler seg ikke trygg og ivaretatt heller ikke tatt på alvor . Er du en sart sjel vil jeg ikke anbefale henne .