Helse Pluss Legesenter AS

Nattlandsveien 8 5093 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Helse Pluss Legesenter AS

Empatisk og dyktig

Lege: Karianne Reitan Skrevet

En lege som lytter, bryr seg og viser empati. Det var en ny opplevelse å møte en så empatisk lege! Hun innser også når det trengs en spesialist til å se på saken og henviser når det trengs. Dette gjorde at jeg endelig ble rett medisinert etter sju år med feilmedisinering (forrige lege nektet å henvise). Jeg er veldig fornøyd med å ha fått henne som fastlege!

Kunskapsrik

Lege: Gunhild Felde Skrevet

Føler meg godt ivaretatt av en lege med god kunnskap. Når hun har fravær har jeg blitt godt behandlet a dyktige kollegaer.

Lite empatisk

Lege: Marianne Warloe Skrevet

Opplever henne som lite empatisk, føler meg ikke sett eller forstått. Føler meg liten og til tider ikke trodd på. Føler meg til bry når jeg kommer med mine helse problemer.

Jeg føler jeg ikke blir tatt på alvor. Hun er uten unntak alltid forsinket med rundt en time.

Svært dyktig og grei.

Lege: Anne-Ma Fjell Naterstad Skrevet

Beste legen jeg har hatt. Tar seg god tid, er nøye, lytter til deg og tar deg på alvor. Gjør alt hun kan for at man skal få riktig behandling, og er veldig dyktig. Veldig hyggelig og omtenksom også. Anbefales!

Utrolig drevet og empatisk

Lege: Anne-Ma Fjell Naterstad Skrevet

Har vært gjennom noen livsutfordringer den siste tiden. Anne-Ma har virkelig vært der og støttet meg. Hun har hjulpet meg utrolig mye og virkelig lagt inn en innsats for at jeg skal få en god behandling. Hun har overgått det jeg noen gang har forventet av en fastlege. Verdens beste fastlege!