Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavangerdoktoren
Trygg å snakke med, god på mental helse
Lege: Lene Sunniva Kvam-Johannessen SkrevetLene Sunniva; du har god innsikt i og forståelse for mental helse. Du har vist at du genuint bryr deg, har hatt tro på meg og vært imponert hver gang jeg har nådd ulike målsettinger i gjennom de siste syv årene. Takk Lene, det har betydd mye for meg.
Et vemodig fastlegebytt, da jeg nå både har fått fast jobb og bosatt meg i nabokommunen.
Etter min erfaring anbefales Lene Sunniva på det varmeste!
Veldig flink!
Lege: Lene Sunniva Kvam-Johannessen SkrevetJeg fikk god hjelp og hun ga meg tiden jeg trengte. Vennlig og dyktig lege. Jeg kan lett anbefale henne.
Profesjonell og imøtekommende
Lege: Sigmund Worsøe Berg SkrevetIvaretar og følger nøye på pasientene/ gir en god oppfølging og føler meg godt ivaretatt. Anbefaler på det sterkeste
Virker uinteressert
Lege: Bjarte Sandve Helgøy SkrevetHatt han i et år nå. Han har aldri reist seg fra bak datamskinen. Googler han mon tro? Ofte forsinket. Legekontoret er håpløst gammeldags og internetamatører. Skal du ha henvisning til spesialist får du giro i posten med papir-gebyr fra credi-care, uten å kunne velge nettbank. Steinalderbedrift.
Hilsen vekt 42.
Trygg og empatisk
Lege: Thusjanthy Yogalingam SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt. Uansett hvor travelt det var, så tok hun seg tid til å lytte og fant alltid en løsning. Fikk svar på det jeg lurte på, og henvisning da jeg trengte det. Hadde aldri byttet fastlege hvis jeg ikke hadde flyttet.