Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavangerdoktoren
Lyttende, fornuftig og korrekt
Lege: Bjarte Sandve Helgøy SkrevetLegen er rolig, imøtekommende, lyttende. Korrekt og effektiv. Tar gode vurderinger, gode forslag. Tilgjengelig, og bryr seg. Empatisk.
Profesjonell og imøtekommende
Lege: Sigmund Worsøe Berg SkrevetHyggelig og forståelsesfull lege.
Lett å få time og god oppfølging. Hyggelige ansatte på laboratorium og resepsjon.
Lyttende og omsorgsfull
Lege: Saadiya Javid SkrevetHun er interessert, lyttende og omsorgsfull. Ikke vanskelig å snakke med om plager og problemer for menn.
Og følger godt opp i etterkant.
Hilsen mann (55)
Blir ikke tatt sørriøst
Lege: Bjarte Sandve Helgøy SkrevetHar ignorert mine E-konsultasjoner i 3 uker. Ignorert meldinger som er gitt av de i skranken. Ringte inn 4 ganger og gikk ned til legekontoret 2 ganger uten å bli hørt.
Skikkelig usærriøst!
Utrolig dårlig opplevelse
Lege: Bjarte Sandve Helgøy SkrevetFremstår som utrolig overlegen. Så ikke opp da jeg kom inn i rommet, ingen hei, ingen håndtrykk, ingen "hva kan jeg hjelpe deg med?", eneste han sa var: ja, hva er det du lurer på?, mens han så på pc-en. Vanskelig å snakke med, tok ikke problemene på alvor og virket som om alt han ville var å ha meg fortest mulig ut av rommet. Fremstod som uprofesjonell og usikker. Ventet i tillegg i overkant av 1,5 time etter avtalt tid.