Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavangerdoktoren
ikke bra lege i det hele tatt
Lege: Lene Sunniva Kvam-Johannessen Skrevethører kun på seg selv virker selvopptatt hører ikke på pasienten
vanskelig for henne å se ting i helhet og vanskelig å få tilbakemelding fra henne lang prossess for å oppnå ting
kritisk til sine egne pasienter .
for å sli det slik de virker stresset i resepsjonen mottar ikke folk med høflighet
Kjempeflink
Lege: Saadiya Javid SkrevetVeldig lyttende og informativ. Bruker den tiden det tar å komme fram til eventuell diagnose.
En flink lege.
Lege: Saadiya Javid SkrevetHun virker flink og nøye på meg. Effektiv og engasjerer seg i pasientens problemer og behov.
Jeg har kun gode erfaringer med denne legen
Lege: Lene Sunniva Kvam-Johannessen SkrevetJeg opplever Dr. Johannessen som meget imøtekommende, lyttende og at hun gir seg god tid. Hun viste godt håndlag da hun opererte vekk en føflekk. Legesenteret har tatt i bruk sms-tjenester for timebestilling og resepter, og man betaler enkelt på en bankterminal ved resepsjonen.
ikke en god opplevelse
Lege: Saadiya Javid SkrevetVil ikke anbefale denne legen til noen. Dårlig behandling og hun hadde ikke noe medfølelse eller empati. Håper hun har lært hvordan en skriver henvisninger da hun ikke kunne det da jeg var hos henne. Å ha time hos henne var som å kaste penger ut av vinduet.