Stavangerdoktoren

St. Olavs gate 6 4005 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Stavangerdoktoren

Arrogant, lite imøtekomende

Lege: Bjarte Sandve Helgøy Skrevet

Hilser ikke når du kommer inn, virker uinteressert og lite profesjonell i sin væremåte og kommunikasjon.Følte meg ikke ivaretatt og sliter litt med tillitten til denne legen.Kommer heretter til å takke nei til å bli henvist til denne legen hvis fastlegen trenger vikar.

Lite omsorg

Lege: Saadiya Javid Skrevet

Følte hun ikke forsto meg og mine problemer. Hun viste ikke omsorg og virket nesten litt sur. Måtte også vente lenge.

Empatisk og dyktig

Lege: Lene Sunniva Kvam-Johannessen Skrevet

Veldig fornøyd med Lene-Sunniva. Hun tar meg på alvor og gir god hjelp og oppfølging. Viser medfølelse og er dyktig. Beste legen jeg har hatt.

Lite imot kommende, ingen omsorg,

Lege: Saadiya Javid Skrevet

Får ikke svar på telefonen før 20-25 min. Skulle få resept skrevet i går, men har ikke fått den skrevet enda (etter 24 timer). Dette er frustrende ettersom jeg har vært syk nå i 6 dager og har vært i kontakt med de i 4 dager sammenhengende.

Dyktig, effektiv og empatisk.

Lege: Bjarte Sandve Helgøy Skrevet

Har hatt Helgøy helt siden han overtok etter Kleiven. Har ikke annet enn skryt å gi denne legen. Føler meg ivaretatt og trygg. Og på tross av min noe komplekse helse vil jeg berømme hans kunnskaper og tålmodighet. Bytter ikke han bort og håper å beholde han lenge!