Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flaskebekk Legesenter AS
Ung og uerfaren
Lege: Andreas Hessen Schei SkrevetHyggelig nok, men virker som han kommer rett fra skolebenken. Har ikke hatt kunnskap om noen av sykdommene familien har oppsøkt ham for, inkludert influensa. Nedtur å få tildelt en slik amatør etter mange år hos dr. Zapffe. Ønsker å bytte fastlege, men ingen gode ledige i tangen-området. Frustrerende.
En lege av ypperste klasse
Lege: Liv Bertheussen Tangløkken Hagen SkrevetEn lege som lytter og som virkelig bryr seg, som følger deg opp selv utenom kontorets tid.. En lege som forholder seg til regelverket, og er seriøs, hun tør også og kalle en spade for en spade og gi deg det lille sparket bak selv om det der og da kan føles ubehagelig. Hun er også kommuneoverlege, og gjøre en strålende jobb for kommunen vår. En dame med bein i nesa, og hjerte av gull.
hyggelig
Lege: Andreas Hessen Schei Skrevethyggelig lege men manglet kunnskap ang stoffskifteproblematikk. Dette var også noe han innrømmet selv.
Derfor måtte jeg skifte lege
Veldig god lege!
Lege: Andreas Hessen Schei SkrevetSlik en fastlege skal være. Han var god til å lytte, blikkkontakt, effektiv, kunnskapsrik, serviceinnstilt, omsorgsfull.
Rolig, trygg
Lege: Andreas Hessen Schei SkrevetHjelpte meg med forvirret eldre person. Startet pop flere vedtak med f.eks. kommune hjemmesykepleier mm.