Liv Bertheussen Tangløkken Hagen
Jeg har gått til Liv i fem år, gjennom to graviditeter og i mange ulike forbindelser.
Liv ser meg som pasient, lytter og hjelper alltid til å finne gode løsninger. Gode medisinske råd, varme og empati gjør at jeg varmt kan anbefale Liv som fastlege. En stor bonus at hun er flink med barn.
De ansatte på legekontoret er hjelpsomme og vennlige og jeg føler meg alltid trygg og ivaretatt av dem også.
Tar seg alltid tid. Om det er noe som haster, så løser alltid det seg også. Har hatt en del bruk for henne i det siste, og hun har vært enestående. Hun er min LIVlege 🤩
Har alltid fått hjelp. Har alltid fått svar, og fått tatt nødvendige prøver. Legesekretærene har alltid vært hjelpsomme og hun har alltid selv vært lyttende og gitt den hjelpen jeg har trengt. Hun har også alltid lest journalen min og har oversikt over situasjonen. 5 stjerner fra meg.
Her synes jeg det er vanskelig å bli ivaretatt. Legen har ingen timer ledig og ringer du får du bare en svarer. Ingen som tar telefonen. Dette legesenteret kan jeg ikke anbefale for de som trenger dialog og omsorg.
Makan til arrogant lege har jeg aldri møtt før. Hennes vikar- en svært gammel mann, hadde gitt meg dårlig helsehjelp. Jeg hadde et problem som måtte løses med henvisning til spesialist. Det var et enkelt, meget konkret problem, som man kunne se, som kunne gjøre skade hvis det ikke ble rettet opp i. Siden hennes gamle vikar ikke hadde sett problemet nektet hun å se på det, han var nemlig en så god lege. Mulig det, men synet hans var ikke på topp, ikke så rart egentlig, ettersom han var over 70. Jeg insisterte, og med rett utstyr så hun det. Da fikk jeg kranglet meg til en henvisning, men hun satte den med laveste hastegrad, slik at det tok flere måneder før jeg fikk time hos optiker. Da så han at det var jammen bra jeg kom da, det var like før jeg ville fått varig skade på øyet. Jeg byttet selvfølgelig fastlege rett etter at hun sendte henvisningen.