Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gann Legesenter AS
Evaluering av Karl Jak.Evensen
Lege: Karl Jakob Evensen SkrevetDen beste fastlegen jeg noengang har hatt.Enormt kunnskapsrik.,empatisk og lyttende. Han følger opp omtrent til alle døgnets tider. Klar sekser fra meg. MVH [Navn fjernet av moderator]
Urelevant og spydig i ordbruken
Lege: Morten Aareskjold SkrevetKommenterer negativt på kropp og utsende. Upassende i kommentarer og er helt urelevant. Skuffet over timen.
Kunnskapsrik
Lege: Christine Wigen Hjorth SkrevetEn meget bra å kompetent lege. Er lyttende og empatisk. Tar raskt kontakt med helse for videre behandling/utredning. Anbefales.
Empatisk,forståelsesfull og sjekker opp det hun er usikker på
Lege: Christine Wigen Hjorth SkrevetStiller meg uforstående til de negative tilbakemeldingene jeg leser her da min erfaring er 100% motsatt. Fikk henne som fastlege høsten 2022 og har blitt behandlet utelukkende som en lege bør behandle en pasient både mtp oppfølging og ivaretakelse av mine helsebehov. Anbefales på det sterkeste utifra mine erfaringer.
Rolig, interessert og kunnskapsrik
Lege: Morten Aareskjold SkrevetFikk en ø-hjelptime presset in hos ham. Det han spurte om, var høyst relevant. Fikk god behandling og utmerket informasjon. Vil sette meg på ventelisten hans.
(navn fjarnet av moderator)