Dalen Legesenter

Folke Bernadottesvei 52 5147 Fyllingsdalen

Siste vurderinger av behandlere ved Dalen Legesenter

kjempeflink lege

Lege: Katrin Kvideland Skrevet

Jeg har hatt Kvideland som lege i mange år og hun gjør en strålende jobb som lege. Hun lytter og spør og jeg føler meg godt tatt imot. Før jeg fikk henne som lege pleide jeg å bytte lege 2 ganger i året og følte at jeg ikke ville til legen selv om jeg trengte det men nå er jeg ganske kjapp med å kontakte legekontoret når jeg føler noe er "uvanlig". Hun følger opp og hun henviser deg videre for grundig sjekk istedenfor å gå ut ifra at det sikkert er helt normalt. Anbefaler Kvideland på det sterkeste!

Heile familien er veldig fornøyd. Kjempeflink og tar seg tid

Lege: Anders Midtun Skrevet

Vi har vore litt uheldig med fastlege før og blitt flytta grunna legene har slutta. Jentungen har astma, men dette har blitt underbehandla. Dr Midtun oppdaga dette etter å ha gått gjennom tidligere resepter og kalla oss inn til konsultasjon. Så fekk ho skikkelig medisinering og sov godt for første gang på 6 mnd. Vi får alltid god hjelp og han tar seg god tid til store og små.

En fantastisk flink lege

Lege: Hans Høvik Skrevet

En utrolig flink lege

Tar seg tid

Alltid blid og hyggelig

Flink å lytte

Uten sidestykke den beste legen jeg har vært hos

Fantastiks

Lege: Anders Midtun Skrevet

Lytter til pasientene og snakker til barna og ikke over dem. Beroligende når det trengs og her føler jeg virkelig at vi blir sett.
Det er lett å komme til og de andre på kontoret er hyggelig og imøtekommende

Veldig koselig og flink lege

Lege: Katrin Kvideland Skrevet

Jeg har gått til Katrin Kvideland så lenge jeg kan huske. Hun er veldig flink med mennesker og tar meg alltid seriøst. Har vært hos andre leger tidligere da hun har vært opptatt, og har aldri vært like fornøyd med de. Føler meg alltid godt ivaretatt og får raskt time ved behov.