Hans Høvik
- Allmennmedisin
- Samfunnsmedisin
Har hatt Høvik som lege hele mitt snart 30 årige liv. Høvik er en fantasktisk mennesklig lege som alltid tar en på alvor og er flink å svare i HelseNorge-appen. Det blir velidg trist å miste han som lege når en bestemmer seg for å gå ut i en velfortjent pensjon.
Jeg har hatt han som fastlege i nærmere 30 år og er så utrolig glad for det. Han er en fantastisk flink lege,har stor kunnskap,hjelpsom,henviser videre til spesialist og jeg får fort svar på helse norge fra han. Det blir trist å miste han når han går av med pensjon men håper han finner en god erstatter etter han men jeg tror ikke jeg får en like god lege som det han har vært. Han har hjulpet meg mye gjennom de årene jeg har vært hos han.
Har hatt Høvik som fastlege i mange år nå. Han lytter, stiller god spørsmål og følger alltid opp. Føler meg alltid trygg og ivaretatt. Sjelden vare av en lege!
Fantastisk lege som alltid lytter og hører på hva man har å si. Jeg har hatt han som fastlege siden fastlegeordningen begynte.
Dr. Høvik gjør alltid jobben sin svært godt og litt til. Han svarer raskt på e-meldinger, henviser hvis det er noe han er usikker på og gir alltid god oppfølging på hva enn det måtte være. Jeg har gått til Høvik hele livet og gruer meg til han blir pensjonist. Det blir store sko å fylle! En klok og kunnskapsrik lege som anbefales på det varmeste.