Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dalen Legesenter
En lege som ser deg og bryr seg
Lege: Hans Høvik SkrevetJeg har hatt Hans Høvik som fastlege så lenge jeg kan huske, han er også fastlege for flere i familien. Han er faglig dyktig og flink i faget sitt, men kanskje det viktigste er at han tar seg tid til å lytte på det du har å si. Han henviser videre om det trengs, og tar deg på alvor. Har ingenting vondt å si om ham. Han er forståelig nok en populær lege, og det er derfor lang ventetid for å få time (2-3 uker). Men da får man heller vente, når man vet at en får den hjelpen som trengs når man først kommer til.
Har måttet få akutt-time noen ganger, da har jeg aldri kommet til ham, men til turnuslege, og det har ikke alltid vært en like hyggelig opplevelse. Noen av personalet i skranken er også ganske knapp og lite imøtekommende.
Flink lege
Lege: Katrin Kvideland SkrevetVeldig god på kommunikasjon.
Flink til å lytte.
Faglig flink
Tilgjengeligheten til legen kan bli bedre
Veldig flink lege
Lege: Sandra Mariann Dale SkrevetGod tilgjengelighet
Veldig god på kommunikasjon
God faglig
Veldig bra fastlege
Lege: Katrin Kvideland SkrevetDu føler hun har tid til deg og er fokusert på deg og din sykdom/plager når du er hos henne. Er kjempeglad for at hun er tilbake etter permisjonen.
Faglig dyktig lege som "ser" pasientene
Lege: Hans Høvik SkrevetJeg har hatt Høvik som lege noen år nå, og han er den beste legen jeg har hatt! Han er faglig dyktig, kommer med løsninger på problemer, henviser om nødvendig. Gir informasjon om sykdom/medikamenter på en forståelig måte, og skriver gjerne ut informasjon om nye medikament/generelt om sykdommen om man ønsker det. Han "ser" deg som pasient, og ser til at man har fått svar på det man lurer på før timen er over.
Er noe lang ventetid for å komme til hos Høvik, og ved behov for akutt-time har jeg aldri havnet hos ham, men hos en av kollegene. Er også lang telefonkø ved legekontoret, jeg må som regel være 15-20 min i telefonkø dersom jeg ringer ved åpningstider eller etter lunch og det er varierende service hos helsesekretærene når man endelig kommer igjennom på telefonen.