Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Moss
En unik lege
Lege: Stein-Øyvind Jørstad SkrevetSånne leger skulle det vært flere av!
Tar pasienten på alvor og virker veldig oppdatert og kunnskapsrik. Tar seg veldig god tid og forklarer alt. Tenker litt mer "utenfor boksen" enn de fleste leger og forholder seg til hele deg. Han er også veldig morsom!
Kjempe dyktig!
Lege: Jwan Hagi Raza SkrevetKan absolutt anbefale henne, hun er veldig god på å forklare og informere. Følte meg veldig godt ivaretatt.
Trygg og pålitelig.
Lege: Christian Hage-Engebretsen SkrevetDette er by far den beste legen jeg nogen gang har været hos. Han hjelper, lytter og har pasienten i fokus. Her kan du føle deg trygg og velkommen.
Følte meg trygg
Lege: Yong Shi SkrevetHun forklarer rolig , er nøye og beroligende , Hjalp meg med de tingene jeg trengte hjelp til .
Hun har et smil på lur, hyggelig og blid
Fremmedgjørende møte med kompetent men uempatisk spesialist
Lege: Sigrid Jore SkrevetNull pasientperspektiv. Åpnet timen med å si at «jeg kan si med en gang at du ikke har RA, det ser jeg på hendene dine». Tok seg tid til å dele sin spesialkompetanse i «foreleserstil», sa «vær forsiktig med yoga» (!!!!) og rundet av med å tilby blodprøver og time hos en annen Volvat-lege dersom jeg ønsket det.
Å komme forberedt og med håp om lindring til slike leger er kjipt. Volvat-pris på toppen av det hele…