Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frysja legekontor
Lyttende og en god samtalepartner
Lege: Malin Teie Finstad SkrevetJeg opplever Malin som en flott lege. Hun lytter og kommenterer, og følger opp på en måte som jeg opplever som veldig god. Hun virker kunnskapsrik og interessert i meg som pasient og har vært et flott bytte fra min gamle fastlege. En lege jeg virkelig føler jeg kan stole på.
Tar deg ikke på alvor
Lege: Malin Teie Finstad SkrevetOpplevde at dr. Finstad ikke tok meg på alvor i perioden jeg hadde henne som fastlege. Byttet. Særdeles lite lyttende og interessert.
Anbefales!
Lege: Bård Slinde SkrevetEr svært godt fornøyd, Bård er en fantastisk fastlege. Han lytter, er kunnskapsrik og følger opp. Anbefales virkelig.
Fastlege som virkelig bryr seg
Lege: Bård Slinde SkrevetJeg har kun positive inntrykk av Bård som fastlege. Dette toppet seg særlig da jeg hadde bestilt telefontime kl 14 samme dag, men han ringte meg opp rett etter timebestillingen kom inn, fordi han så viktigheten av å skrive ut resepten så fort som mulig. Virker som han virkelig bryr seg om pasientene sine!
Null interesse
Lege: Bård Slinde SkrevetHar hatt min tredje og siste time m/ denne legen. Uinteressert og lite tilstede i samtalene. Når jeg stilte spørsmål fikk jeg hovne svar. Har hatt verdens beste fastlege som har sluttet og skjønner hvor godt jeg har blitt ivaretatt før møtet med denne.