Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frysja legekontor
Dyktig og trygg
Lege: Tove Borgen SkrevetTove Borgen er voksen og erfaren. Hun bruker god tid og jeg får følelsen av at hun tar alt jeg sier på alvor. Ingen "lettvinte" løsninger.
Jeg er helt trygg på at hun tar de rette avgjørelsene og stoler helt på hennes kompetanse.
Tar deg ikke på alvor
Lege: Malin Teie Finstad SkrevetOpplevde at dr. Finstad ikke tok meg på alvor i perioden jeg hadde henne som fastlege. Byttet. Særdeles lite lyttende og interessert.
Fem stjerner
Lege: Tove Borgen SkrevetTove er en utrolig kunnskapsrik, omsorgsfull og varm fastlege. Hun tar seg tid til å lytte og se pasienten og henviser videre om nødvendig. Har aldri hatt en bedre lege enn Tove
Anbefales!
Lege: Bård Slinde SkrevetEr svært godt fornøyd, Bård er en fantastisk fastlege. Han lytter, er kunnskapsrik og følger opp. Anbefales virkelig.
Fastlege som virkelig bryr seg
Lege: Bård Slinde SkrevetJeg har kun positive inntrykk av Bård som fastlege. Dette toppet seg særlig da jeg hadde bestilt telefontime kl 14 samme dag, men han ringte meg opp rett etter timebestillingen kom inn, fordi han så viktigheten av å skrive ut resepten så fort som mulig. Virker som han virkelig bryr seg om pasientene sine!