Bård Slinde

Allmennlegespesialist, fastlege og radiolog

• Allmennmedisin
  • Radiologi

Autorisasjon (2008)

Frysja legekontor Telefonnummer22 02 62 1022 02 62 ...
Kjelsåsveien 160 0491 Oslo
Bård Slinde er en av 606 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Bård Slinde

Hva du enn gjør, ikke velg Bård som fastlege

Utrolig dårlig fastlege som ikke gjør annet enn å ta inn flest mulig pasienter på kortest mulig tid. Følger ikke opp pasienten, kan svært lite og ber som regel de fleste om å dra igjen og komme tilbake hvis det blir verre. Hvis du vil ta vare på helsen din eller noen du er glad i, så må du sørge for å bytte til en annen lege før du blir syk og faktisk trenger en ordentlig lege som kan hjelpe deg.

Lege sa nei til å følge opp stoffskiftet

Han virket interessert i å hjelpe meg de første timene jeg hadde hos han, før han brått ble frekk og ubehagelig. Etter jeg hadde tatt blodprøver fikk jeg denne beskjeden:

Hei
Prøvene dine for stoffskiftet er litt utenfor. Jeg anbefaler at vi gir det litt tid, også tar du kontrollprøver om 2-3 uker igjen.

Jeg bestilte time for kontrollprøver, men han nektet å ta flere blodprøver av meg. Grunnen var at jeg ble skeptisk til å måtte gå på medisiner resten av livet. Jeg ønsket å ta nye blodprøver for å sjekke stoffskiftet, men han nektet å følge det opp, siden jeg ikke sa ja til piller (levaxin) med en gang. Det var en forferdelig opplevelse. 15 min hadde jeg igjen av timen, jeg spurte om henvisning til recoverysenteret, men han mente på at vi ikke hadde tid til noe mer denne timen. Altså, jeg ble bedt om å bestille time og følge opp stoffskiftet, og jeg måtte betale for denne timen, kun for å bli behandlet slik. Jeg byttet lege da! For sånn går det ikke an å behandle andre mennesker.

Jeg vil endre fastlege

Blandede følelser etter 3 konsultasjoner, siden februar 2022.

1. Uinteressert. Satt i en stol med ryggen til meg og snudde seg noen ganger;
2. God konsultasjon, pasientstolen hadde blitt plassert ved siden av skrivebordet hans;
3. Ikke helt tilstede. Da vi endelig begynte å diskutere kjernespørsmålene jeg var der for, anbefalte han meg å bestille en ny konsultasjon fordi han hadde en annen pasient som ventet. Obs. Jeg var i tårer da han anbefalte meg å komme tilbake. Ingen tiltak foretatt i konsultasjonen, ingen resept eller beslutning om behandling.

Jeg vil endre fastlege nå.

God på blodtrykk

Målte blodtrykket mitt og sa ‘et sånt blodtrykk skulle jeg gjerne hatt’. 120 over 80 - jeg dro rett hjem med et smil om munnen. Flink lege.

Best G.P

He is very helpful, I really liked the way he treated me and I totally would recommend it to others. He is there to help whenever I need and always gets things done in time. 10/10.