Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frysja legekontor
Lite forståelse
Lege: Bård Slinde SkrevetHar du problemer med angst klaustrofobi kan du glemme denne legen. Ingen forståelse eller kunnskaper.
Trygg og en god lytter
Lege: Bård Slinde SkrevetJeg har hatt Doktor Slinde som fastlege i nesten 1 år, han er virkelig den mest fantastiske legen jeg har hatt. Han er trygg, en veldig god lytter, forståelsesfull og en du kan snakke med alt om. Han har virkelig hjulpet meg dette året jeg har hatt han. Aldri følt meg så trygg og aldri før følt at jeg har blitt hørt så godt før som jeg blir av han. Virkelig en lege det er verdt og ha som fastlege.
Faglig sterk, imøtekommende !
Lege: Bård Slinde SkrevetHar vært flere ganger med ulike plager hos Bård Slinde i det siste. Faglig sterk !! kompetent, imøtekommende.
Lett å snakke med, reflekterende og forståelsesfull
Lege: Bård Slinde SkrevetEtter å ha vært hos Bård en gang da min daværende fastlege ikke hadde tid byttet jeg med en gang. Jeg følte meg hørt, ikke bare sett på som enda en pasient, og fikk oppfattelse av at legen faktisk prøvde og ønsket å finne problemet og hjelpe. Anbefales på det sterkeste!
Ikke flink til å forstå pasienten.
Lege: Bård Slinde SkrevetJeg anbefaler ikke Bård Slinde pga at han ikke hører på pasienten. Jeg har dårlig erfaring med han. Når en lege fornærmer deg og ære krenkende. Sitter og sover når du prater med han.