Sletten Allmennpraksis

Vilhelm Bjerknesvei 4-10 5081 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Sletten Allmennpraksis

Følger opp

Lege: Thomas Grindevoll Skrevet

Thomas er en lege som jeg opplever alltid har god tid og lytter seg godt inn når jeg legger frem mine problemstillinger. Dette fører likevel ikke til at det blir forsinkelser, han lander timene til tiden. Jeg opplever han som en engasjert og delende lege som er genuint opptatt av å hjelpe, og han går ikke av veien for å vise til personlige opplevelser/erfaringer som lege andre steder for å prøve på forstå eller sette ting i perspektiv. Han er flink til å henvise ved behov og evner også å værer tydelig når det ikke er grunn til bekymring/videre oppfølging.

Han lytter med ansiktet mot skjermen, og noterer / søker informasjon underveis i konsultasjonen. Dette har jeg ingen problemer med da jeg opplever at han faktisk lytter og følger opp og er veldig effektiv

Timer bestilles via helsenorge og det er normalt ikke mer enn noen dagers ventetid. Legesenteret har akutttimer hver dag. Thomas svarer fort på ekonsultasjon

Engasjert

Lege: Thomas Grindevoll Skrevet

En lege som møter deg med respekt, kunnskap og engasjement. Det er rom for gode samtaler omkring kronisk sykdom, medisinering, henvisninger osv. God oppfølging.

Kunnskapsrik og rask

Lege: Elin Hestvik Skrevet

EH har vært min fastlege i flere år og jeg er veldig fornøyd!
Hun er konsis og rask og jeg får det jeg trenger av forståelse og hjelp.
Får rakst svar på e-konsultasjoner.
Opplever tydelighet, litt humor og et smil og hun kan være spørrende. Dyktig lege.

Ville valgt en annen

Lege: Elin Hestvik Skrevet

Har hatt henne som fastlege noen år, men ikke knapt møtt henne før jeg den siste tiden har vært der flere ganger.
På den positive siden er det lett å få time hos henne, hun følger tett opp det som interesserer henne (blodprøver, blodtrykk etc) og hun er rask med tilbakemeldinger via helsenorge.no.
Ut over det opplever jeg henne som totalt uinteressert i meg som pasient. Hun har sine låste, forutinntatte meninger og lytter ikke til det jeg sier. Ser ut til å ha plassert meg i en bås uten å kjenne meg. Hun oppleves som arrogant og ser ut til at hun tror hun forstår det meste uten å trenge å høre på meg. Jeg har opplevd at hun vrir det jeg sier tilbake til meg i en spydig tone. Hun er brå og tildels ubehagelig i sin væremåte og oppleves som veldig svart-hvit i sin tenkemåte.
Kan forøvrig tenke meg at hun er en flinkere barnelege, der det ofte er ett helseproblem og behov for en annen type kommunikasjon enn med voksne.

Veldig fornøyd

Lege: Jelena Vlku-Danjec Skrevet

Sympatisk og ivaretakende. Kunnskapsrik. Virker genuint interessert i meg som pasient. Flink og tålmodig med barn. Anbefales.