Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sletten Allmennpraksis
Utrolig flink
Lege: Jelena Vlku-Danjec SkrevetEr utrolig fornøyd med Jelena som fastlege. Opplever at hun har tatt alle mine problemer, både store og små, på alvor. Opplever at hun er både faglig dyktig, interessert og omsorgsfull - har alltid følt meg godt ivaretatt etter en time. Gir også rask tilbakemelding på prøvesvar ol. Den beste fastlegen jeg har hatt!
Kunnskapsrik og Trygg
Lege: Jelena Vlku-Danjec SkrevetJelena er en fantastisk lege.
Svært kunnskapsrik, trygg ,og ivaretagende med meg som pasient. Hun lytter, gir gode råd og ser hele mennesket. Jeg føler meg svært heldig som har fått en så dyktig fastlege.
Trygg
Lege: Jelena Vlku-Danjec SkrevetEn av de beste fastlegene jeg har hatt.
Kommer inn til henne og hun hører å sjekker om alt står bra til.
Bruker også veldig god tid og ser pasienten i helhet.
Det som beskriver Jelena er kunnskapsrik, trygg og snill.
Hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Jelena Vlku-Danjec SkrevetJeg er veldig fornøyd med Jelena! Hun tok seg tid til meg, hørte på meg, og hjalp meg på best mulig måte. Føler meg svært godt ivaretatt når jeg er der!
Uhøffeleg, gretten og useriøs
Lege: Elin Hestvik SkrevetAbsolutt ikkje til å anbefale. Følte meg alltid frustrert og misforstått etter kvar time. Opplev ho som sur og gretten kvar gong. Kommunikasjonen er dårleg, ho verka kun interessert i sine eigne meiningar og står fast på det unasett kor mykje ein prøver å forklare at det er ikkje det som er tilfelle. I tillegg kan ho ordlegge seg veldig feil og tildels uprofesjonelt.
I forhold til mi problemstilling verka ho lite seriøst ovanfor å hjelpe med tilvisningar, truverdigheit, sympati, kartlegging og hjelp generelt.