Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haganlegene
Fornøyd
Lege: Bernt Christian Karset Hellerud SkrevetFaglig dyktig lege som tar seg tid til pasienten,er hyggelig og empatisk. En lege jeg vil anbefale andre å ha som fastlege.
Tålmodig og flink å lytte
Lege: Kristin Broch-Due SkrevetFøler jeg får god hjelp og blir hørt.
Det eneste som irriterer meg og som kan gjøre meg forbannet er at hvis du får time etter kl ti så må du regne med å vente minst en time og noen ganger to timer før du kommer inn til timen din. Det er kanskje prisen man må betale for å få en grundig lege. Eller drives kontoret av profitt jag. Klem inn så mange pasienter som mulig på en dag? Det er rimelig arrogant å kaste bort tiden til folk på den måten. Når DET er sagt så er Kristin så flink at jeg har valgt å ta det med på kjøpet. :-)
Flink, seriøs og ivaretagende
Lege: Cecilie Smith SkrevetFøler meg alltid ivaretatt etter jeg har vært hos Cecilie. Effektiv og ærlig mot deg, ikke noe tull.
Veldig flink og omtenksom lege
Lege: Truls Henrik Hellvik Olsen SkrevetSvært faglig sterk og oppmerksom. Den beste legen jeg har hatt
Super lege.
Lege: Kristin Broch-Due SkrevetHar hatt Kristin som fastlege siden ordningen startet,og jeg kommer ikke til å bytte lege noen gang.
Kristin er et menneske som tar godt vare på deg som pasient,tar seg tid til å høre på deg,og følger deg opp hele tiden.
Alltid blid og hyggelig.
Meget dyktig lege,anbefales på sterkeste!!