Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haganlegene
Har tid til å lytte, og tar problemene på alvor
Lege: Ingar Bareid SkrevetBareid har vært min lege i snart 10 år, og jeg føler meg alltid velkommen, og at han tar meg på alvor.
Han bruker humor, og ler mye, noe som gjør det enklere for pas. å slappe av i omgivelsene. Han er god på å innrømme om han ikke har nok kompetanse på et felt, og nøler derfor ikke med å hente inn en kollega, henvise til spesialist, og eller i mitt tilfelle, ringe direkte til akuttmottaket på sykehuset for umiddelbar innleggelse.
Jeg har flyttet til en annen kommune, men til tross for lang kjørevei, er ovenstående efraringer årsaken til at jeg fortsetter med denne legen.
Dessverre lange ventetider på telefon hos Haganlegene.
Et mer moderne telefonisystsem, med bl.a. tilbakering hadde vært å foretrekke.
Denne legen reddet livet mitt
Lege: Truls Henrik Hellvik Olsen SkrevetEtter at andre bare hadde avfeid meg med "diagnosene" stresshodepine og vondt i foten, tok denne legen meg på alvor og fant ut at jeg hadde borrelia. Det reddet livet mitt. Han er fastlegen til barna mine, og jeg har aldri oppfattet ham som annet enn faglig flink og imøtekommende.
Lege som lever opp til yrket sitt
Lege: Ingar Bareid SkrevetInteressert lege som bryr seg om pasienten, ser deg i øynene, lytter og hjelper best mulig. Alle spørsmål besvares, og han sier alltid navnet ditt med et smil. Verdens beste fastlege!
Faglig dyktig
Lege: Bernt Christian Karset Hellerud SkrevetHellerud har vært min fastlege i ti år. Fikk ham tildelt da vi flyttet til Nittedal. Han har i alle år vært en god lege som ikke har bommet på diagnose/behandling. Det er stort sett lett å få time hos ham, og han er en hyggelig lege. Er han småstresset, er det (slik jeg har opplevd det) en konsekvens av store forsinkelser - og/men en lege må få bruke den tiden som trengs til hver pasient. Ungene liker legen sin godt, og jeg har stor tillit til ham.
Han er ikke en typisk "myk" lege, mer faktaorientert og akademisk, noe jeg er veldig komfortabel og tilfreds med. Pasienter som har behov for at legen viser innlevelse i tanker og følelser, vil kanskje foretrekke en annen stil.
Verdens beste fastlege!
Lege: Ingar Bareid SkrevetKompetent, varm, god mot barna og svært omsorgsfull. Har aldri hatt en eneste dårlig erfaring med denne legen, som er hele familiens lege gjennom 10 år. Han ser mennesket bak pasienten, samtidig som han er profesjonell.
Har aldri opplevd maken, og anbefaler Ingar på det varmeste til alle som vurderer å bytte fastlege.