Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Våle Legekontor
God fastlege.
Lege: Jon Anders Grønvold SkrevetImøtekommende og oppmerksom. Lett å prate med og suveren på oppfølging. Føler at dine problemer blir greit forstått.
Kunskapsrik, betryggende og alltid blid
Lege: Vibeke Mørken Stuestøl SkrevetEr glad jeg har Vibeke Stuestøl som min fastlege.
Hun er dyktig og svært god til å forklare det som skulle være. Er hun i tvil om noe så tar hun det videre dit det skulle være nødvendig. Hun utfører sitt arbeid eksemplarisk. Hun arbeider også sammen med en utrolig flott gjeng der på legekontoret.
Veldig god fastlege
Lege: Lars Christian Feyling SkrevetByttet fastlege til Lars etter en hastetime hos han, han har tid, forståelsesfull og omsorgsfull. Han kan faget sitt og sender henvisning kjapt ved behov. Han prøver så langt det lar seg gjøre å få deg inn til time samme dag.
Solid og VELDIG GOD fastlege
Lege: Lars Christian Feyling SkrevetHan har alltid tid til en god og solid prat om problemer en har, trygg og flink fastlege. Har brukt han i mange år, og etter han hadde en pause som fastlege startet hele familien så fort som mulig hos han selv om det er i Våle
Ekstremt dyktig og imøtekommende
Lege: Vibeke Mørken Stuestøl SkrevetFantastisk lege som virkelig ser meg som pasient. Tar avgjørelser som er til mitt beste, selv når jeg ikke klarer å se det selv.