Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Våle Legekontor
Ikke fornøyd
Lege: Lars Christian Feyling SkrevetVar kjempe fornøyd når jeg byttet til han, følte meg sett og hørt når han hadde ledig plass og uten venteliste. Byttet da han skriver alt for dårlige erklæringer og når jeg trengte dem kom det frem hvor lite han så meg som pasient. Byttet og hadde annen lege i 2 år, og byttet tilbake da det var noen ting jeg var fornøyd med. Det første han gjorde var å kutte behandling jeg hatt i flere år. Eller nekte blir mer riktig. Så i timene jeg hatt der etter så får han meg til å føle meg som at jeg overbruker medisiner, får ikke følelsen av at han vil hjelpe meg selv ikke når jeg forklarer om min komplekse sykehus historie, og jeg gruer meg til timer og lever heller i store smerter enn å gå dit.
Fantastisk lege
Lege: Lars Christian Feyling SkrevetFeyling kan anbefales på det sterkeste! Faglig sterk, imøtekommende og har evne til å lytte. Veldig fornøyd.
Empatisk, og dyktig lege
Lege: Vibeke Mørken Stuestøl SkrevetVibeke er en særdeles dyktig og empatisk lege. Hun tar seg tid, lytter og har virkelig vært en støtte gjennom mange år. Hun har en unik evne til å få deg til å kjenne deg sett og hørt. Hun tar deg på alvor som pasient. I møte med Vibeke kjenner jeg meg godt ivaretatt på en respektfull måte. Hun er en lege jeg har stor tillit til.
Flink og engasjert
Lege: Lars Christian Feyling SkrevetFaglig sterk lege med godt engasjement og oppfølging. Føler meg ivaretatt og hørt. Han er der for å hjelpe.
Kjempe flott
Lege: Lars Christian Feyling SkrevetBedre lege kan man ikke få, han lytter og hjelper. Ikke stresser og flink til å finne rette løsninger