Våle Legekontor

Skaugveien 4 3178 Våle

Siste vurderinger av behandlere ved Våle Legekontor

TRYGG,KUNNSKAPSRIK,HELT SUVEREN!

Lege: Lars Christian Feyling Skrevet

Helt spesiell lege som er super på ALLE måter! Imøtekommende,god lytter,tar seg alltid god tid,føler meg sett og hørt,blir ALLTID tatt på alvor,henviser videre v/behov!
Han har vært min fastlege i mange år og er uunnværlig! Han strekker seg utrolig langt for å gi riktig og viktig hjelp..også utenom vanlig arb.tid. Husker historikken fra gang til gang også. Stabilt godt humør,hyggelig og utrolig faglig dyktig på alle områder! Alltid en positiv og god opplevelse etter en legetime hos han!!

God og trygg lege

Lege: Kari Helene Bugge Skrevet

Tar alt på alvor og ønsker å finne ut av problemet, sender til spesialist om det er nødvendig. Veldig hyggelig også

Beste legen jeg noensinne har hatt

Lege: Lars Christian Feyling Skrevet

Fantastisk fin fyr. Savnet han etter jeg flyttet og har ikke følt samme tillit til en annen lege siden.

Fantastisk lege

Lege: Kari Helene Bugge Skrevet

Faglig MEGET dyktig, der hun er usikker sender hun deg videre til eksperter for sikker diagnose.Hun har lang erfaring og tar seg god til deg som pasient.

En veldig dyktig lege

Lege: Kari Helene Bugge Skrevet

Har hatt Kari Helene som lege i mange år. En dyktig lege jeg har vært veldig fornøyd med. Lyttende og flink til å henvise videre ved behov. Kan ha en tendens til å være litt rask. Lurt å skrive ned alt du lurer på før konsultasjonen.