Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eidsvåg Legekontor DA
Tar deg på alvor.
Lege: Olav Ervik SkrevetMeget dyktig. Føler at man blir tatt på alvor. Får svar på det en lurer på. Er saklig, men er samtidig kvikk og positiv, med glimt i øyet.
Eneste negative jeg har å si om legekontoret (ikke Ervik spesielt) er at det til tider er lang ventetid både på telefon og for å få time. I tillegg er det ikke et spesielt pasientvennlig venterom, da "luken" er midt i rommet, og man føler man utleverer seg til hele venterommet når man henvender seg i luka.
Smilende og blide helsesekretærer.
Meget dyktig lege
Lege: Olav Ervik SkrevetFlink og effektiv lege med menneskelig innsikt. Han er åpen og er flink til å lytte samtidig som han er effektiv og får fort frem poenget eller grunnen for at en er der. Virker som han er kvikk og følger godt med. Får raskt svar på prøver. En lege jeg stoler på. Viktig er det også at han ikke sykeliggjør folk og er positiv
Kunne ikke hatt en bedre lege.
Lege: Regin Hjertholm SkrevetHjertholm tar seg god tid til pasientene sine, viser omsorg og respekterer dem. Han er flink til å forklare slik at jeg forstår. Han har hjulpet både meg og familien min gjennom tøffe tider, hvor han var helt enestående. Man får som oftest hastetime dersom man ringer om morningen. Damene på kontoret er vennlige - smiler når du kommer og ellers veldig hjelpsomme i telefonen.