Tjakko Harmen Blaauw
Veldig fornøyd med Tjakko. Dyktig og profesjonell, men samtidig ydmyk og varm i møte med pasienter, alltid med et smil om munnen.
Har alltid fått den hjelpen jeg trenger.
Jeg opplevde han som en lege med gode intensjoner, men uten nødvendige ferdigheter for å møte meg på en god måte. Han ga omfattende råd uten å ha prøvd å forstå mine erfaringer og behov. Han var lite strukturert, det var opp til meg som pasient å holde oversikt både innad i hver time og i oppfølging over tid. Flere ganger fikk jeg tilbakemelding om normale blodprøver, men etter at jeg spurte oppfølgingsspørsmål anbefalte han likevel endringer i tilskudd. Han ga ufullstendige/utydelige tilbakemeldinger både muntlig og via Helsenorge. Anbefales ikke for sammensatte problemstillinger som trenger oppfølging over tid.
Utrolig flink og grundig lege. Gir seg god tid og forklarer problemer. Henviser dersom han mener det er behov.
En hardt arbeidende lege med pasienten i 100% fokus.
Oppmerksom, grundig og flink "å lese" mennesket.
Effektiv uten å gå på akkord med tiden.
Trengte jeg tid så lyttet han genuint, - uten avbrudd.
Har hatt mange fastleger. Dette er en av de beste jeg har hatt. Han tar seg god tid, ser på pasienten, omtenksom og kunnskapsrik. Føler meg trygg og ivaretatt. Anbefales+