Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nydalen Legesenter
Helt fantastisk!!
Lege: Lydia Iren Waage Henriksen SkrevetLydia er en helt fantastisk lege! Det er lett å få time på relativt kort varsel, hun tar plagene mine og barnas på alvor og undersøker godt. Hun gir raskt tilbakemelding på prøvesvar og følger godt opp. Dessuten er hun hyggelig og blid og (nesten) aldri forsinket!
Hele Nydalen Legesenter er fantastisk og 3 mandager på rad fikk jeg hastetime på dagen! Hyggelige sykepleiere og veldig lite forsinkelser.
Alt i alt veldig fornøyd med både Lydia og Nydalen legesenter :D
Tillitsfull og dyktig fastlege
Lege: Ingrid Elise Amlie Hegertun SkrevetDa min ordinære fastlege ofte hadde vikarer måtte jeg gå til Ingrid. Det var en lege det var lett å få umiddelbart tillit til, og jeg satt meg derfor på venteliste hos henne.
Ingrid er veldig imøtekommende og hyggelig. Det er tydelig at hun er faglig sterk, og at hun tar pasientene på alvor. Jeg har vært hos henne flere ganger og opplever at hun er like lyttende, grundig og lett å kommunisere med hver gang. Nå har jeg Ingrid som fastlege og er veldig takknemlig og fornøyd med det.
Flink og behagelig lege
Lege: Steven Hoel SkrevetJeg har hatt Dr. Hoel som fastlege siden 2008, og har vær meget godt fornøyd med ham. Når jeg nå bytter fastlege, er det for å få en fastlege i nærheten av der jeg bor (Lørenskog).
Inngir trygghet
Lege: Ingrid Elise Amlie Hegertun SkrevetBehagelig, lytter og gir gode svar og forklaringer.
Tar kontakt ifm prøvesvar, uansett om de er innenfor normalen.
Trygg og oppegående lege
Lege: Lydia Iren Waage Henriksen SkrevetBryr seg og tar pasientene på alvor .
Dyktig med både voksne og barn .
Behagelig og medmenneskelig .
Faglig flink