Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nydalen Legesenter
Trygg og imøtekommende
Lege: Steven Hoel SkrevetSteven er kunnskapsrik, imøtekommende, profesjonell med et glimt i øyet. Mine psykiske helseplager ble tatt på alvor, jeg ble henvist videre, følte meg hørt og respektert og jeg opplevde at han hadde tid til meg. Ved andre kontaktårsaker spør han hvordan det går på poliklinikken, hvilken oppfølging jeg får og virker oppriktig nysgjerrig på hvordan jeg har det. Eneste minus er de i ekspedisjonen som virker til å mislike pasientene og jobben sin.
Strålende fastlege!
Lege: Steven Hoel SkrevetSteven er god til å lytte, har et godt perspektiv på livet og er generelt en fin fyr! Kunnskapsrik, flink og trivelig. Jeg har bare lovord om han som fastlege.
Verdens beste fastlege
Lege: Lydia Iren Waage Henriksen SkrevetLydia er en varm og fin fastlege. Hun lytter og tar meg på alvor. Jeg føler meg trygg når jeg forteller om problemene mine og vi har alltid en god dialog rundt det. Hun setter seg virkelig inn i hvordan jeg som pasient har det. Hun bruker alt av ressurser som er nødvendig for behandling, finner gode løsninger på problemer som dykker opp underveis og henviser meg videre der det er nødvendig.
jeg er veldig glad☺️ Med steven hole
Lege: Steven Hoel SkrevetJeg er en veldig fornøyd pasient med tjenestene til dr ☺️ steven hole.velig glad,han hjeple meg mye.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Marcus Bubandt Arentz-Aune SkrevetJeg har fått svært godt oppfølging av Marcus i en årrekke. Kunnskapsrik på mange felt og det han ikke vet undersøker han.