Nydalen Legesenter

Gullhaug Torg 1 0484 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Nydalen Legesenter

Beste legen jeg har hatt

Lege: Lydia Iren Waage Henriksen Skrevet

Utrolig flink, nøye og gjør alltid det lille ekstra. Hun følger opp, og sørger for at jeg har det bra. Fins ikke noe negativt å si om henne. Fantastisk dame! Har anbefalt henne til flere venner, og de er like fornøyd som meg❤️

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Lydia Iren Waage Henriksen Skrevet

En fantastisk lege med gode kunnskaper som det er lett å forstå og å samarbeide med. Lett å snakke med, du får gode svar og god hjelp.
Lett å få kontakt og avtaler med henne.

Lyttende, forberedt, åpen, ser hele bildet

Lege: Steven Hoel Skrevet

Lytter, møter ny pasient åpensinnet og forberedt (lest journal), erfaren og kompetent, forstår det du formidler uten å konkludere for raskt. Sorterer godt. Kommuniserer tydelig det som er sentralt og på pasientens nivå. For min del gikk garden rett ned med tonen vi fant raskt. Det mener jeg er en god egenskap hos legen, da åpenhet og tillit i mange tilfeller kan være avgjørende for å kunne utrede og gi pasienten en rett vurdering og oppfølging. Jeg gruet litt for ny fastlege etter flytting, men det var altså bortkastet :-D

Trygg og kunnskapsrik.

Lege: Lydia Iren Waage Henriksen Skrevet

Lydia er den beste legen jeg noen gang har vært hos. Imøtekommende og en varm person som har tid til å lytte. Faglig dyktig og foreslår alternativer når noe ikke virker dvs hun lytter til dine problemer. Skulle ønske hun var min fastlege.💕

Hyggelig og imøtekommende

Lege: Steven Hoel Skrevet

Kom inn til rett tid. Nesten tomt venteværelse og det var tilrettelagt for Corona viruset med Antiback og god avstand på stolene.
Følte meg trygg.
Hyggelig helse sekretær.