Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nydalen Legesenter
Varm og omtenksom lege
Lege: Lydia Iren Waage Henriksen SkrevetLydia er en varm lege som går den ekstra milen, for at man om bare psykisk skal føle seg noe bedre.
Hun er en lege som er genuint interessert i problemet ditt, hun blir rørt og er samtidig svært nedpå uten å være kald og fremmedgjørende.
Takk for at du er en varm og hensynsfull praktiserer av legefaget.
Vanskelig å få tilbakemeldinger og kare svar.
Lege: Steven Hoel SkrevetI utgangspunktet en hyggelig lege som er pratsom om løst og fast. Men han blir støtt når man ikke er enig i hans versjon av status. Det har vist seg vanskelig å få klare tilbakemeldinger, flere ganger bunner behandlingen ut i spørsmål fra han fremfor forslag til videre behandling/løsning.
Jeg har nå skiftet fastlege.
Helt ok
Lege: Marcus Bubandt Arentz-Aune SkrevetOppfølgingen var helt ok, men jeg følte meg ofte i veien og gikk ut derfra enten med gråten i halsen eller dårlig samvittighet for at jeg brukte tiden hans.
Trygg og aerlig.
Lege: Marcus Bubandt Arentz-Aune SkrevetOpplever ett godt samarbeid og intresse for min situasjon. Marcus Aune lytter godt på meg som pasient og tar meg på allvor.
God oppfølging!!
Lege: Marcus Bubandt Arentz-Aune SkrevetTrygg og god oppfølging for ungdom i koronakarantene! Tok seg tid til å ringe, stille spørsmål, svare på spørsmål, og ungdommen opplevde det som en god samtale. «Jeg har en veldig god fastlege som er veldig bra..» Jente 16