Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Østerås Legekontor
mest opptatt av pc-en sin
Lege: Kristin Algarheim Holmen SkrevetJeg slutter meg til "verste lege noen sinne", hvilket medfører at det er best å unngå leger som dette.
Svært hyggelig, trygg og tillitsbyggende
Lege: Are Kongshaug SkrevetJeg har hatt Kongshaug som lege siden min gamle døde i 2018. Are er svært flink, lyttende og har hjulpet meg i forbindelse med DPS, jobbsituasjon og med annet. Alltids lyttende, med klok tilnærming.
Dårligste lege noensinne
Lege: Kristin Algarheim Holmen SkrevetPunktlighet er ikke noe ord i hennes ordboka.Alltid sent og har unnskyldninger.
Veldig dårlig på oppfølging. Lover å ringe men ringer aldri tilbake. Har gitt tilbakemeldinger men uten hell.
Hun har en sær måte å snakke som ikke reflekterer sympati/empati. Tar ikke imot pasientens synspunkt. Veldig dårlig samarbeidsvillig.
Lite forståelse til pasients behov.
Bedre å ha en annen lege enn henne. Dere sparer tid og energi, og få vite diagnose fortere.
Beste legen som finnes
Lege: Torfinn Kleive SkrevetHar vært min fastlege i 33 år, han er empatisk, ryddig, rolig og har herlig humor. Veldig lei meg om jeg må bytte når han nå trapper ned, men han fortjener å få det litt mindre travelt med jobb, så fortjent! Et tvers igjennom godt menneske med høy faglighet.
Dyktig og effektiv
Lege: Ragnar Rabe SkrevetKjempefornøyd med hjelp og behandling. Tar meg på alvor og henviser når jeg har trengt. God håndverker som kan fikse mye uten å henvise.