Østerås Legekontor

Otto Ruges vei 80 1361 Østerås

Siste vurderinger av behandlere ved Østerås Legekontor

Lege: Anne Karine Grimstad Skrevet

Profesjonell, effektiv og hyggelig nok. Hun er flink når det kommer til fysisk sykdom, men ikke fult så flink når det kommer til psykisk sykdom.

Superfin lege!!

Lege: Torfinn Kleive Skrevet

Torfinn har vært legen min i årevis…egentlig i hele mitt voksne liv…og jeg ville ikke ha bytta’n ut med noen! Han har et fint og imøtekommende og lunt vesen..men vi har også hatt det moro på legetimene! Nå er jeg litt redd han snart går av med pensjon..men da får jeg heller la være å bli sjuk :-)

Lyttende og flink

Lege: Kristin Algarheim Holmen Skrevet

Veldig fornøyd med Kristin som lege! Tar pasienten på alvor på en lyttende og trygg måte og henviser kjapt videre når det har vært behov for det. Er også flink med barn som føler seg trygge på legen sin.
Bestemt når det kommer til utlevering av vanedannende medisiner og eller unødig antibiotika bruk, slink jeg mener leger skal være.

trygg og effektiv

Lege: Are Kongshaug Skrevet

byttet til are i midten av tenårene og har vært fornøyd med han siden. selv som jente med mannlig lege føler jeg at det er utrolig lett å snakke med han om seksuell helse, prevensjon mm. er alltid komfortabel, uansett samtaleemne. likevel føler jeg noen ganger at han ønsker meg fort ut av kontoret. i enkelte tilfeller føler jeg også at han ikke tror på meg når jeg forklarer mine symptomer. som en sjeldent syk person som bare bruker legen når hun absolutt må, føler jeg ikke å bli tatt seriøst når jeg ber om hjelp.

Hel ved

Lege: Torfinn Kleive Skrevet

Bra mann, følger opp,
også uoppfordret.
Viser omsorg.

Har hatt han som lege hele livet.
Utstråler kompetanse