Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Østerås Legekontor
Fantastisk fin lege
Lege: Anne Karine Grimstad SkrevetTar seg alltid tid til deg, tar deg på alvor, spør hvordan du har det, følger opp, en du kan betro deg til og svært behagelig som mennenske. En lege jeg stoler på. Hun vil pasientene vel og er alltid blid og varm.
Den beste i alt!
Lege: Anne Karine Grimstad SkrevetHun er den beste som bryr seg om alt som skjer i ditt liv!Gir beste løsninger! Best og ha henne som fastlege for meg og min familie! Hyggelig,beste service,løsning orientert,hjelpsom,omtenktsom.
Verdens beste lege!
Anbefales på det sterkeste!
Dyktig og vennlig
Lege: Kristin Algarheim Holmen SkrevetKristin er en meget dyktig
lege. Hun har omsorg for pasienten og lytter til små og store problemer. Jeg føler meg trygg og ivaretatt med henne som fastlege.
En utmerket fastlege
Lege: Caroline Christine Mowinckel SkrevetHun lytter godt og forstår raskt en situasjon, er interessert og vennlig og samhandler upåklagelig med meg som pasient. Anbefales!
Rutinert og hyggelig
Lege: Torfinn Kleive SkrevetHan tar seg god tid til å lytte og er flink til å la meg delta aktivt i valg av tiltak for å løse helseproblemer. Sympatisk og varm person som jeg er glad for er min fastlege. Aldri sur eller stresset, selv om han har mye og gjøre.