Østerås Legekontor

Otto Ruges vei 80 1361 Østerås

Siste vurderinger av behandlere ved Østerås Legekontor

Beste lege som finnes

Lege: Torfinn Kleive Skrevet

Sympatisk, lytter , hjelpsom, godt humør, tar meg på alvor!!
Har hatt han som min lege siden jeg var liten. Eneste som er negativt at han er mye eldre enn meg!!
Finnes ikke bedre lege enn Kleive.

En fastlege som kjemper for deg

Lege: Are Kongshaug Skrevet

Fikk Are etter at min fastlege gikk bort. Jeg mener at han er er fantastisk fastlege. Henviser deg hvis det skulle være noe. En ble avvist da ringte han sykehuset og fikk ordnet en time.
Må også skryte av østerås legesenter, hvis min lege ikke er der har jeg fått time hos en annen lege. De som jobber der er villige til å hjelpe deg.

Usympatisk lege

Lege: Kristin Algarheim Holmen Skrevet

Denne legen mangler etter min vurdering de interpersonlige ferdighetene som trengs for å fungere som en fastlege. Jeg har ikke hatt mange fastleger opp igjennom årene, men så meg nødt til å bytte for en tid siden i forbindelse med at mitt forrige legesenter ble lagt ned. Dette er uten tvil den mest usympatiske legen jeg har møtt og jeg vil ikke anbefale andre å velge denne fastlegen.

Lyttende og forståelsesfull

Lege: Kristin Algarheim Holmen Skrevet

Hos Kristin føler man seg ivaretatt og hun tar seg tid til å lytte til alt du har å si for så å gjennomføre grundige undersøkelser. Utrolig fornøyd med henne som fastlege, og kan anbefale henne videre til alle.

Den beste legen

Lege: Torfinn Kleive Skrevet

Torfinn Kleive er en lege som tar seg tid, strekker seg langt for å hjelpe og møter deg som et menneske. Han er varm, viser genuin interesse, er en god lytter og ekstremt kunnskapsrik.