Legekontoret Fem Faste AS

Verftsgata 10 6416 Molde

Siste vurderinger av behandlere ved Legekontoret Fem Faste AS

Løsningsorientert, god lytter, super oppfølging

Lege: Elling Paulsen Skårn Skrevet

Fikk ny fastlege høsten 2021 på Fem Faste, med veldig god oppfølging fra første stund. Han er en god lytter og du føler deg trygg, sett og hørt! Han tar seg tid, er veldig løsningsorientert når en medisin ikke fungerer. Han forklarer ting så enkelt og du får det også skriftlig på Helsenorge vist du er redd for å glemme noen instrukser med medisinene. En ekstra stjerne for at han er en positiv kar med ett smil på lur.

Kunnskapsrik, Veldig god oppfølging

Lege: Peter Ryom Villadsen Skrevet

Fikk veldig god oppfølgning og svar på alle mine spørsmål og henvist videre til St.Olavs for operasjon av Thorax etter lang tid med kroniske smerter. Kunnskapsrik om mine utfordringer med smerter og ribb-beinsbrudd. Følte meg hørt og sett.

Veldig bra lege som begynner å få det litt for travelt.

Lege: Daniel Due-Tønnessen Skrevet

Kunskapsrik, flink å lytte, flink å henvise videre når det er tvil. Tror han i likhet med mange andre leger lider av stor arbeidsbelastning, for han har mistet mye av den roen som gjorde at skilte seg ut. I sum er han fortsatt en fantastisk lege som har min fulle tillit.

Ekstremt dyrt for en blodprøve

Lege: Peter Ryom Villadsen Skrevet

Legen krevde 2000 kr for å ta én blodprøve som brukes til forsking. Pasienten kom med alt av utstyr som trengtes for blodprøven. Hundrevis av andre leger i Norge krevde 138 kr for jobben, og nesten alle krevde under 200 kr. Men Villadsen mente at hans tid er over 10 ganger mer verdifull enn alle andre leger i Norge.

Fantastisk

Lege: Runar Bratli Skrevet

Bryr seg virkelig om pasientene sine. Gjør ekstra for å faktisk hjelpe. Har ingen dårlige opplevelser. Vært fastlegen min i 6 år