Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret Fem Faste AS
En utrolig dyktig lege.
Lege: Runar Bratli SkrevetDr. Runar Bratli er en som skaper tilit, tar seg tid til å lytte og er ikke redd for å sende fra seg pasienter til spesialister. Stoler 100% på at vi får den hjelpen vi trenger.
Trivelig og flink
Lege: Runar Bratli SkrevetHar hatt Runar som fastlege gjennom 15 år nå, og har alltid blitt tatt på alvor av han. Han har ikke nølt med å henvise til spesialist om nødvendig, og han er trivelig og enkel å prate med.
Av og til kan det virke som han har et litt travelt program, men det har ikke gått på bekostning av meg som pasient.
Yndlings Runar(en) min :)
Lege: Runar Bratli SkrevetVirkelig en lege jeg kan stole på og som tar meg på alvor.
Dyktig og meget god lege!
Lege: Endre Osen Skjølberg SkrevetEn lege jeg stoler på, og som er flink å gå dypere inn i detaljer på skader og hvordan ting henger sammen. Jeg har aldri hatt en så god lege!
Meget, meget fornøyd!
Føler meg 100 % trygg
Lege: Runar Bratli SkrevetFår alltid den tiden jeg trenger ved hver konsultasjon. Nøler ikke med å be om spesialistvurdering. Har en varm, lun og humoristisk tone med sine pasienter, der en kjenner en kan senke skuldrene. Har aldri vurdert å skifte lege.