Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret Fem Faste AS
Dyktig og tålmodig
Lege: Daniel Due-Tønnessen SkrevetUtrolig flink lege med mye kunnskap. Tar seg god tid og er flink til å kommunisere, god til å lytte til det du har og si. Haster seg ikke gjennom timen og får meg alltid til å føle meg ivaretatt som pasient hos Daniel. Anbefales veldig.
Flink og imøtekommende
Lege: Runar Bratli SkrevetHar vært min lege i 19 år, og vil ikke bytte for alt i verden! Han var den eneste legen som tok meg på alvor når jeg ble syk (var innom 4 stk før jeg "fant" han).
Har alltid tid til å høre på deg og undersøke deg skikkelig. Rolig, lun humor og veldig dyktig!
Skikkelig forståelsesfull .
Lege: Daniel Due-Tønnessen SkrevetSelv men en pasient som er multisyk med sammensatte plager har han sett muligheter . Jeg har måtte prøvd flere fastleger den siste tiden men ingen har kunne vist meg den tilliten som Dr. Due Tønnessen har gjort .
Helt super!
Lege: Daniel Due-Tønnessen SkrevetHele familien bytter fastlege til han og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Han lytter til oss og tar seg god tid. Føler aldri, som hos flere andre leger, at man tar opp tiden hans. Han virker oppriktig intressert i pasientene sine.
Effektiv, trygg og flink!
Lege: Lars Fredrik Hasselgård SkrevetJeg har hatt Hasselgård som fastlege gjennom hele min ungdom og har alltid blitt tatt på alvor. Gjør alltid nødvendige undersøkelser, henviser videre ved behov og følger opp. Fikk til og med sms en sen fredagskveld med blodprøvesvar! Superfornøyd.
- Sykepleier (25)