Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legekontoret Fem Faste AS
Utrolig bra lege!
Lege: Lars Fredrik Hasselgård SkrevetHar vært hos Hasselgård siden 2007, og har alltid fått veldig god hjelp ved behov! Må dessverre bytte nå pga flytting, men ønsker han gjerne tilbake om jeg skal flytte 'hjem'.
Veldig god lege
Lege: Lars Fredrik Hasselgård SkrevetHatt Hasselgård som lege gjennom mange år, og har selv vært mye syk gjennom disse årene. Har alltid fått veldig god hjelp, det har alltid blitt tatt grundige undersøkelser og jeg har blitt henvist videre når det har vært nødvendig. Svært forståelsesfull, tar pasientene på alvor og får alltid en følelse av at han vil ditt beste. Veldig god lege, håper jeg aldri trenger å bytte:)
Faglig dyktig og mye empati.
Lege: Guro Vik SkrevetOpplever henne som meget faglig dyktig. Hun følger opp etter prøvetaking, sender svar etter undersøkelser. Har nå en kortere periode hatt behov for god oppfølging og forståelse av mine (vonde) plager og HUN har fulgt opp til på en måte jeg aldrig før har opplevd. Henviser videre om det er nødvendig. Kan virkelig anbefale henne om hun skulle få ledige plasser.
Tillitsvekkende, lyttende og dyktig
Lege: Runar Bratli SkrevetVeldig flink lege som tar deg på alvor, har tid til å lytte og er veldig forståelsesfull på alle plan. Dyktig og profesjonell, samtidig som han har en lun og humoristisk tone som gjør at du føler deg trygg og ivaretatt.
Får alltid time på dagen og blir sendt videre hvis det er behov, ellers god oppfølging. Tar seg god tid.
Sterk faglig og flink med folk
Lege: Endre Osen Skjølberg SkrevetEndre har vært min fastlege i snart 20 år. Alltid fått god hjelp.
Jeg syns han er til å stole på, gir seg god tid når det trengs og gjør gode vurderinger. Jeg synes han gjør en veldig god jobb.