Colosseum Tannlege Tønsberg

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Stasjonen, Tollbodgaten 3110 Tønsberg
Colosseum Tannlege Tønsberg holder til i Tønsberg

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Colosseum Tannlege Tønsberg

Samvittighetsfull og flink

Pris

I konsultasjonene opplever jeg tannlegen som interessert, samvittighetsfull, grundig, likandes og flink. Lytter og god på dialog.

Den beste tannlegen

Pris

Utrolig hyggelig, og faglig dyktig tannlege.
Jeg har bare positive erfaringer med denne tannlegen. Han er god til å forklare hva og hvorfor.
Kommer til å savne han i Tønsberg....

Flink og hyggelig

Pris

Veldig fornøyd med tannlege Christoffer Andresen. Jeg ble anbefalt å gå til han fra en annen tannlege på en annen klinikk. Christoffer er en veldig flink og profesjonell tannlege som både er forsiktig og hyggelig under behandlingen.

Dyktig og hyggelig tannlege

Pris

Jeg har brukt Christoffer som tannlege siden 2020. Han er flink til å forklare før behandling og underveis. Han er rolig og behagelig å snakke med. Han er utrolig dyktig og oppdatert i faget sitt. Det er synd for meg at han flytter praksisen til Bekkestua. Men jeg ønsker han lykke til med ny praksis.

Svært tilfredsstillende

Pris

Han har vært tannl min i noen år, etter at forrige ble pensjonist. Er grundig, pedagogisk forklarende og faglig dyktig. Er presis i forhold til timeavtalene, og har også rydda plass til behandling på kort tid. Er imøtekommende og ordentlig i sin væremåte.