Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Tønsberg
Omsorgsfull og dyktig
Tannlege: Ruth Kristin Gran SkrevetBare godt og si om Ruth, hun er dyktig,blid og veldig forståelsesfull, gruet meg veldig til rotfylling men det gikk så fint, tannpleiern også er så god, hyggelig og blid. Dette er et sted man virkelig føler at man blir tatt godt vare på og er i trygge hender:) 10/10.
Dyktigere tannlege skal du lete lenge etter!
Tannlege: Christoffer Andresen SkrevetChristoffer gjør det veldig lett å gå til tannlegen. Han er utrolig netthendt, og arbeidet hans medfører dermed minimalt med ubehag. Han gjør fyllinger så naturtro at du ikke skulle tro det var en fylling, men din egentlige tann. I tillegg er Christoffer verdens hyggeligste fyr. Anbefales på det varmeste!
Den beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Christoffer Andresen SkrevetChristoffer er utrolig behagelig; Informerer om prosessen både før, undre og etter behandlingen
Gummimansjetten er, for meg, en revolusjon!
Han er tydeligvis helt oppdatert på den siste teknologien i bransjen
Min kone støtter også vurderingen fullt ut
Supertrivelig og dyktig tannlege!
Tannlege: Peer Olaf Mork-knutsen SkrevetVeldig fornøyd med Peer, han er en veldig rolig og fin tannlege.
Gruet meg svært mye til fjerning av visdomstenner, men det gikk som en drøm med han som tannlege.
Forklarte underveis hva han drev med og spurte hvordan det gikk regelmessig og passet på at jeg hadde det fint.
Så takknemlig for å møte så en så koselig og dyktig tannlege som gir det lille ekstra.
Hjelper spesielt på når man har litt skrekken for tannleger, men føler etter besøket hos Peer at jeg ikke lenger har like mye redsel.
Tror man må lete lenge for å finne en som er like god som han!
Dyktig tannlege
Tannlege: Eivind Andersen SkrevetAnbefaler Eivind på det sterkeste! Opererte begge visdomstennene mine nede. Man merker at dette er noe han har gjort lenge. Her er du i trygge hender!