Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sundet Legesenter AS
Kunnskapsrik og tillitsfull
Lege: Moammer Iqbal Ahmed SkrevetSvært kunnskapsrik og sympatisk lege. Forstår hva som er problemet, og løser det. Min opplevelse av legen er at han absolutt kan anbefales, uansett sykdom.
En lege man kan samarbeide med
Lege: Michael Holter SkrevetDette er virkelig en lege som fortjener all ros. Han er empatisk, lyttende og kunnskapsrik. Man føler seg ivaretatt, han bryr seg både om det fysiske og det psykiske. Tar seg god tid og prater om det som trengs. Han er en lege man kan samarbeide med og som ønsker pasientene vel. Gir deg gode råd og god oppfølging.
God
Lege: Audun Aalborg-Langhelle SkrevetSyntes han tok meg seriøst som pasient, lyttet på hva jeg hadde å si og konkluderte raskt hva som måtte gjøres. Måtte ta et lite kirurgisk inngrep, hvor da alt ble forklart hva og hvorfor det ble gjort. Glad jeg fikk han som fastlege,
Dårlig
Lege: Audun Aalborg-Langhelle SkrevetTar ikke pasienten på alvor, dårlig lytter og trykker deg ned som pasient. Glad jeg byttet fastlege etter første time.
Snakker hele tiden hører ikke på pasienter.
Lege: Moammer Iqbal Ahmed SkrevetDen legen er ikke ærlig overkjører lett pasienter. Fikk ikke god behandling. Hører ikke etter pasienter. Bare ha sin egen mening og stresser hele tiden. Ubehagelige opplevelser, bytte legen.