Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hanadalen Legesenter AS
God lege
Lege: Hanne May Helvig Hetland SkrevetGod å lytte og forstå.
Veldig smilende og behagelig lege.
Legen tar seg tid i legetimen, og kommer med gode tiltak.
Dyktig og empatisk fastlege
Lege: Line Ravndal SkrevetLine er en empatisk og dyktig lege som tar deg på alvor. Hun er vennlig og lett å prate med, og jeg er alltid trygg på at hun tar gode vurderinger.
Det er ofte lang ventetid på ordinære legetimer, men ved behov for hastetime har jeg fått det samme dag.
Dyktig lege som tar deg på alvor!
Lege: Line Ravndal SkrevetLine er utrolig dyktig. Jeg opplever å bli tatt på alvor hver gang. Hun henviser videre dersom behov. Hun oppleves ærlig i tilbakemeldinger hun gir. Veldig fornøyd!
Dårlig erfaring
Lege: Tabassum Sufian Lien SkrevetHar hatt flere dårlige erfaringer hos tabassum. Hun tar deg ikke seriøst.
Å du må «forhandle» me henne.
Forklare å forklare hva som er problemet, dette er veldig belastende når man står i en krevende situasjon, å man kjenner på mye skam for å be om hjelp, å enda mer skal i etterkant der man ikke blir tatt på alvor.
Vil si at denne legen mangler grunnleggende kunnskap om kommunikasjon, å utspiller enn viss makt, hun skal bestemme holdning.
Vi kan ikke komme frem til noen svar sammen, å undre oss sammen.
Lite interesse for undring.
Har vært en lettelse nå når hun har vært borte lenge fra legesenteret.
Dårlig tilgjengelighet
Lege: Åsne Hagalid SkrevetJeg opplever at legekontoret har dårlig tilgjengelighet hvor det er vanskelig å få tak i dem på telefon. Der er også altfor lang ventetid på timene som blir delt ut da man vanligvis ikke får time før om 4 uker. Dette er i de aller fleste tilfeller altfor lenge å vente og man får en følelse av å ikke bli tatt på alvor.
Når man først kommer inn til time, er Åsne stort sett alltid på tiden. Det hender hun er forsinket, men vanligvis er det ikke lenge å vente.
Hun hører etter hva pasienten deler og henviser gjerne videre ved behov. Hun kunne vært noe bedre på å legge inn arbeid hvor det ofte kan være vanskelig å få den rette hjelpen man trenger.