Hanadalen Legesenter AS

Telefonnummer400 04 498400 04 4 ...
Hanaveien 17 4327 Sandnes

Siste vurderinger av behandlere ved Hanadalen Legesenter AS

Utrolig dyktig, engasjert og omsorgsfull lege!

Lege: Inger Hovland Oftedal Skrevet

Inger har alltid gitt meg gode råd, veiledning og ikke minst fantastisk behandling. Anbefaler henne på det sterkeste. En lege som jeg har 100% tillit til!

Verste legen jeg har hatt

Lege: Hanne May Helvig Hetland Skrevet

Dårlig kommunikasjon, legen opptrer arrogant og har rett og slett mangel på både empati og sympati. Opplevde et STORT brudd på tillit i møte med denne legen, anbefales ikke! Er enig i det som har blitt sagt tidligere her, legen har liten psykologisk innsikt og kan virke nedlatende.

Resepsjonen er horribel

Lege: Line Ravndal Skrevet

Legen min virker å være helt super.

Resepsjonspersonellet er ikke bra. Den ansatte jeg prater med i resepsjon mangler empati for mitt helseproblem.

Ikke villig til å sette opp time før i mars, vi er fremdeles i slutten av januar. Prøvesvar har dårlig verdier, og jeg er alvorlig bekymret for om organet det dreier seg om kan ta større skade.

Jeg er i dag derfor nødt å gi opp dialog med resepsjonen på Hanadalen legesenter, og kontakte privatlege eller noe sånn.

Evt. spørre et annet legekontor om å få en second opinion. Noe som kanskje vil gå litt kjappere enn hva resepsjonen hos Hanadalen er i stand til fikse for meg.

At det er barselspermisjon hos legen min er ikke en god nok unnskyldning. Det stilles krav om at det ytes nødvendig legehjelp. En fastlege skal uansett gjøre det meste for at ventetiden skal bli kortest mulig, uavhengig av helseproblemets omfang. Det er derfor tittelen kalles Fastlege.

dyktig og hyggelig lege

Lege: Åsne Hagalid Skrevet

Åsne er en veldig flott og flink lege. hun er støttende og tar seg tid til pasientene sine. Vi får den hjelpen vi trenger og hun passer på å ringe oss om det er noe viktig som kommer frem av prøver som f.eks blir tatt.

Både jeg og mine døtre får den hjelpen og den behandlingen vi skal ha. Noen av vikarene var kjempe flinke! mens andre ikke så flinke

Flink lege

Lege: Åsne Hagalid Skrevet

Hagalid er en flink lege som følger deg opp på en særdeles god måte. Legesenteret har en stor utfordring når det gjelder tilgjengelighet. Opplever at legesenteret ofte slår av telefonen, slik at det ikke er mulig å få tak i dem. Selv om dette ikke har betydning for liv og helse, er det unødvendig plagsomt der en skal gi en beskjed til legen.