Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hanadalen Legesenter AS
Flink, trygg, kunnskapsrik, høy kompetanse
Lege: Inger Hovland Oftedal SkrevetVi har alltid fått best mottakelse, riktige spørsmål om hva som plager oss, og ikke minst en velkompitent svar og råd
Veldig dyktig
Lege: Hanne May Helvig Hetland SkrevetVeldig dyktig lege som lytter og tar tak i ting. Er kjapp med å gi grundig undersøkelse og henvisning når det trengs.
Flink lege
Lege: Inger Hovland Oftedal SkrevetInger lytter, kommer med forslag, er empatisk og forståelsesfull. Har bred erfaring.
Til tider har hun tydeligvis liten tid, hun kikker på klokken og indikerer at nå må du gå.
Ti-femten minutter er ikke alltid nok når man har en lang liste med spørsmål.
Leser situasjonen min bedre enn meg selv.
Lege: Line Ravndal SkrevetLine er en fantastisk lege.
Hun passer godt på meg, når jeg egentlig tror jeg er sterkere og friskere enn jeg faktisk er. Hun er rett og slett bare god!
Kanskje det eneste problemet er at hun ikke er flink til å sette grenser på egen tid? Ligger derfor alltid litt etter på konsultasjoner. Sånn går det når man er flink til å lytte. :)
En god lytter
Lege: Line Ravndal SkrevetJeg er lei meg for å måtte bytte fastlege da jeg flytter til en annen by. Har følt meg veldig godt i vare tatt av Line og kommer til å savne henne personlig. Takk for at du gjorde pinlige øyeblikk til noe helt ufarlig og en betryggende samtale.