Om vurderingeneSiste vurderinger av IPR – Institutt For Psykologisk Rådgivning Oslo
Trygg og tilgjengelig
Psykolog: Ane Bente Gjul SkrevetHar gått til Ane av og på i noen år. Hun har alltid tid når jeg har behov, og man blir møtt med varme, tålmodighet og respekt. Veldig flink!
Trygg, forståelsesfull og kunnskapsrik
Psykolog: Ruth-Anne Tomtum Kleve SkrevetJeg har gått til Ruth-Anne i 5 år og jeg fikk så mye god hjelp. Jeg har kommet ekstremt langt med hennes hjelp. Hun er empatisk, forståelsesfull og lærer seg virkelig å kjenne, så hun kan hjelpe deg på best mulig vis. Jeg har fått ett annet liv etter jeg har vært hos henne.
Hun ser deg og er der for deg akkurat når du trenger det. Anbefaler på det varmeste. Jeg har prøvd mange psykologer og psykiatere og aldri møtt på en som forstår så mye av deg og som har så mye empati. Hun har også mye kunnskap, så det blir ikke en time hvor man bare lufter seg, hun har gode knep på lur og behandler deg og hjelper hele veien mens du prater.
Åpen og empatisk
Psykolog: Håvard Steinde SkrevetHåvard er en empatisk, oppmerksom og tilstedeværende psykolog som har hjulpet meg masse. Jeg anbefaler han varmt.
Trygg og varm terapeut
Psykolog: Gry Arvnes SkrevetVeldig fornøyd med oppfølgingen hos Gry. En trygg, varm, kunnskapsrik og empatisk terapeut. Har hjulpet meg mye med å få mer innsikt i eget følelsesliv og behov. Anbefales på det varmeste.
Anbefales ikke!
Psykolog: Gry Arvnes SkrevetHun virket veldig forutinntatt og kom med sine synspunkter på hvilke valg jeg burde gjøre i mitt liv, noe en terapeut bør styre unna. Oppjusterte timeprisen uten forvarsel, og hele stedet bar preg av å være mest opptatt av å tjene penger, fremfor å ta vare på mennesker som tar kontakt fordi noe har blitt for vanskelig.
Jeg vil ikke anbefale henne eller senteret til noen. Styr unna!