Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kragskogen Legesenter DA
Vikar til Øyvind (Ole Henning) er en flink lege
Lege: Øyvind Aa SkrevetOle Henning er en lege som tar seg tid og lytter til sine pasienter. God kompetanse! Han er rolig og avslappet og stiller gode spørsmål. Har et godt humør og er veldig lett å prate med. Jeg har blitt møtt på en veldig god måte, og håper han fortsetter som fastlege på Storoklinikken.
Et stjernrskuggg
Lege: Øyvind Aa Skrevetgod og snill.. Skjønner pasienten og dens problemer....
Lett å prate med og legger ikke en ting under stolen, tror han vært der før.. Hørt mye bra skryt av hva han hjulpet mange andre
Øyvind Aa kan anbefales på det sterkeste
Lege: Øyvind Aa SkrevetHar hatt ham som fastlege i tre og et halvt år. Han har fulgt meg gjennom to graviditeter har vært lege for mine barn. Kjempehyggelig og dyktig lege. Jeg bytter nå kun fordi jeg flytter. Øyvind viser respekt for sine pasienter. Han er imøtekommende, lytter og viser interesse. Gir rask og god hjelp. Har virkelig følg meg ivaretatt, det gir trygghet.
Ny vikar for Øyvind Aa, Ole Henning tar seg god tid til pasienten
Lege: Øyvind Aa SkrevetOle Henning, som er vikar for Øyvind Aa, har så langt gitt meg et positivt inntrykk. Spesielt synes jeg at han tar seg god tid med hver pasient, som er utrolig positivt. I tillegg er han flink til å lytte, tålmodig og ønsker tett dialog. Samlet veldig positivt for meg.
En lyttende lege(Vikar Ole Henning)
Lege: Øyvind Aa SkrevetJeg ble positivt overrasket da jeg hadde legetime hos Ole Henning. Han er en hyggelig lyttende lege om hører på hva du sier og du blir møtt med et smil hver gang. Han tar seg god tid. Er flink til å dokumentere og forteller meg alltid hva han dokumenterer i journalen min. Han har både kunnskap, forståelse og tid. Han er ofte litt sen(5-20min), men han er verd og vente på. Jeg kan ikke forstå de negative kommentarene, jeg har en helt annen oppfatning av denne legen.