Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kragskogen Legesenter DA
Fin fyr
Lege: Øyvind Aa SkrevetKunskapsrik og egasjert. Tar seg tid, og følger opp.
Bytter kun da han mulig skal over til legemiddelindustrien, og det var en åpning hos mitt andrevalg.
Vikarer til øyvind
Lege: Øyvind Aa SkrevetJeg kom dit med et sykt barn og etter og ha tolerert gretne resepsjonister og hatt barn med ørebetennelse i 4 uker ble det tid for legetime. Ole Henning var flink med min sønn og fikk et barn med vondt i ørene til å le. Satte opp oppfølgingstime umiddelbart og resept til meg. Han forklarte at Øyvind er i permisjon og at han tester ny jobb. Han så på oss, lyttet til det jeg sa og jeg fikk ikke følelse av stress. 5-10 min forsinket var ikke mye den dagen heller.
Håper vikarlege Ole Henning aldri slutter
Lege: Øyvind Aa SkrevetJeg har lenge gått til Øyvind og vært fornøyd med han, men da jeg møtte vikarlege Ole Henning ble jeg skikkelig imponert. Jeg ser han har mottatt noen veldig dårlige kommentarer her og de er helt motsatt, og totalt fjerne, fra min egen opplevelse. Ole Henning møter meg med et smil, er alltid hyggelig og tar seg god tid. Den ene gangen han han hadde litt knapt med tid satte han umiddelbart opp en oppfølgingstime til meg.
Jeg kom inn med en drøss diffuse symptomer (tretthet, ofte syk, noe vektoppgang, etc.). Ole tok meg veldig seriøst, og makan til oppfølging! Han forespurte om min livssituasjon og kjørte en full sjekk med blodprøver og alt. Han gav meg også en kostholdsplan å følge for å få bukt med vektoppgangen, gav råd (noe jeg ikke kan forstå at folk kan klage på, uoppfordret eller ei, det er en del av jobben...), tok seg god tid til å forklare og tilbød meg videre oppfølging. Jeg har ingen problemer med å anbefale Ole på det varmeste. Stå på Ole! Vi trenger fler som deg:)
Vikar Ole Henning
Lege: Øyvind Aa SkrevetVed første time reagerte jeg litt på at han informerte om hvor mye tid vi hadde og at han ikke fikk med seg mer enn ca 1/3 av informasjonen jeg sa. Til slutt ga jeg opp å prøve å korrigere. Ble litt utrygg av dette. Jeg synes imidlertid ikke det er rart at en lege som på kort varsel må overta en full pasientliste kan være stresset i starten. Fremstod som MYE roligere ved siste konsultasjon enn forrige gang. Man må også gi han tid til å bli trygg i ny jobb og til å utvikle kjemi med en ny lege. Ingen mestrer en ny jobb 100% med en gang, og mye av det som etterspørres i mange av kommentarene tar tid å utvikle i en relasjon (kjennskap til sykehistorie, kjemi, lunhet og god tone osv). Ga et veldig allright inntrykk på andre konsultasjon. Ville fortsatt hos ham om jeg ikke måtte bytte pga jobb. Tror han kanskje har skjønt siden sist at det er viktigere å gi pasientene litt tid og bygge en god relasjon enn å få dem inn og ut døra akkurat på tiden, og det er veldig positivt!
Legene leser jo faktisk hva vi skriver her inne, og generell kritikk er ikke nødvendigvis til hjelp for dem for å bli bedre. med mindre det spesifiseres akkurat hva man reagerer på.
- Fikk svar på prøver selv utenom konsultasjonen. Veldig bra, og bedre enn tidligere leger har gjort.
- Raskt svar på reseptforespørsel. Flott!
- Tok tak i og fikset resepsjonistenes tilkløning med frikort. Positivt overrasket over dette. Også bra!
- Sympatisk og allright fremtoning, selv med meg som ikke alltid er den enkleste i verden.
- Kan bli bedre på å vise at han lytter. Fokuser oppmerksomheten på pasienten, slutt å skriv når pasienten snakker, hold øyekontakt med pasienten og snu deg mot pasienten underveis. Da tror jeg pasientene vil føle seg litt bedre hørt og forstått. Stresset-biten tror jeg han er i ferd med å få orden på. Alt i alt: Fornøyd! (selv om Øyvind alltid vil bli savnet, men det ville han blitt uansett etterfølger!)
Ole Henning Vikar
Lege: Øyvind Aa SkrevetKjenner overhodet ikke igjen beskrivelsen av Ole Henning som flere her har skrevet. Jeg har bare hatt positive erfaringer med ham, og var glad for at de fant så bra erstatning til Øyvind Aa (som er en one of a kind lege)
Ole Henning har alltid vært imøtekommende og vært veldig nøye med å finne ut av mine problemer. Stoler på ham til 100%