Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sølvbyen Legesenter AS
Trygg og hyggelig.
Lege: Céline Renard SkrevetLegen er lyttende, videresender deg til spesialist om det er tvilstilfeller. Følger godt opp — også pr Tlf. om det passer. Jeg har aldri opplevd språkproblemer.
Usiker
Lege: Céline Renard SkrevetJeg er usiker,at hun er legen. Aldi har fått tilbuder av hun til undersøke min helse. Eksempel brystundesøkelsen eller livsmor. Du kan gelmme time hos hun ,og alldi,aldri hun har ikke ringt og spørt hvor for du kom ikke. Flink til å sende fakturer.
Dyktig og engasjert
Lege: Marianne Aass Mathiesen SkrevetDyktig og engasjert lege.
Hun bruker sin kunnskap for å hjelpe pasientene. God på oppfølging.
Er veldig fornøyd!
Dyktig
Lege: Marianne Aass Mathiesen SkrevetUtrolig flink lege tid til å lytte se hele pasienten.kan ta opp flere ting .har god tid til hver enkelt.
Imøtekommende og varm lege med stødig kompetanse
Lege: Monika Karlsen SkrevetJeg har flyttet fra Kongsberg, men har likevel ikke klart å bytte fastlege. Min erfaring med Monika Karlsen er at hun virkelig lytter, og viser omtanke for pasientene sine. Samtidig som jeg også opplever at hun har sterk kompetanse på fagfeltet sitt.
Jeg kommer til å være nødt til å reise hyppigere til legen fremover, og jeg ser meg derfor nødt til å bytte fastlege. I den forbindelse var Monika også behjelpelig med å komme med alternativer.
Jeg anbefaler Monika på det varmeste!!